F Στα σκαριά δύο παραγωγές που θα μας βάλουν στα ενδότερα του θρυλικού Νονού! - FilmBoy Στα σκαριά δύο παραγωγές που θα μας βάλουν στα ενδότερα του θρυλικού Νονού! - FilmBoy
  • Latest News

    Στα σκαριά δύο παραγωγές που θα μας βάλουν στα ενδότερα του θρυλικού Νονού!


    Πλησιάζοντας τη 50η επέτειο του θρυλικού The Godfather του Francis Ford Coppola, το Hollywood φαίνεται να έχει βάλει σκοπό να ρίξει φως στα παρασκήνια της ταινίας με δύο projects να βρίσκονται σχεδόν ταυτόχρονα στα σκαριά.

    Το πρώτο είναι μια κινηματογραφική ταινία με τίτλο Francis and the Godfather, στην οποία ο Oscar Isaac θα υποδύεται τον Coppola και ο Jake Gyllenhaal τον παραγωγό Robert Evans, με την ιστορία να επικεντρώνει στις άγριες κόντρες των δύο ανδρών.

    Το δεύτερο project είναι τηλεοπτικό, θα έχει τίτλο The Offer και κεντρικός ήρωας θα είναι ο Al Ruddy, ένας άλλος παραγωγός της ταινίας που έχει να διηγηθεί πολλά για τα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων, τον οποίο θα υποδυθεί ο Armie Hammer.

    Κανένα από τα δύο έργα δεν έχουν μπει ακόμα για γυρίσματα, όμως δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε πως το 2022 θα είναι πιθανότατα η ημερομηνία πρεμιέρας τους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στα σκαριά δύο παραγωγές που θα μας βάλουν στα ενδότερα του θρυλικού Νονού! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top