F Η Alicia Vikander στο τηλεοπτικό remake του Irma Vep - FilmBoy Η Alicia Vikander στο τηλεοπτικό remake του Irma Vep - FilmBoy
  • Latest News

    Η Alicia Vikander στο τηλεοπτικό remake του Irma Vep


    Η διετία 2014-2016 έστειλε την Alicia Vikander στη κορυφή του stardom, όμως η ταλαντούχα Σουηδή ηθοποιός δεν κατάφερε να παραμείνει εκεί με τις έκτοτε επιλογές της να την έχουν αφήσει στο παρασκήνιο.

    Δυστυχώς αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα, και το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα το όνομά της ακούγεται μόνο για τηλεοπτικά projects μάλλον το αποδεικνύει.

    Λίγο μετά την είδηση σχετικά με το ρόλο της στο Dial M for Murder, η Alicia Vikander φαίνεται πως συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε μία ακόμη μίνι-σειρά, το τηλεοπτικό remake της -βραβευμένης στης Κάννες- ταινίας του Olivier Assayas, Irma Vep.

    Στη ταινία το βασικό ρόλο είχε η Maggie Cheung, που υποδυόμενη τον εαυτό της στα γυρίσματα του remake του Les Vampires, με τα όρια μεταξύ σεναρίου και πραγματικότητας να αρχίζουν να θολώνουν, αποτίοντας παράλλλα φόρο τιμής σε θρύλους του γαλλικού σινεμά.

    Ο Assayas θα επιστρέψει στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, με την A24 να αναλαμβάνει τη παραγωγή και τη σειρά να κλείνει θέση στο HBO Max.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Alicia Vikander στο τηλεοπτικό remake του Irma Vep Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top