F Star Wars: The Bad Batch trailer: Η Disney συνεχίζει το Clone Wars με μια νέα εντυπωσιακή animated σειρά - FilmBoy Star Wars: The Bad Batch trailer: Η Disney συνεχίζει το Clone Wars με μια νέα εντυπωσιακή animated σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Star Wars: The Bad Batch trailer: Η Disney συνεχίζει το Clone Wars με μια νέα εντυπωσιακή animated σειρά


    Ο τρόπος που η Disney έκοψε το Clone Wars με το που πήρε τα ηνία της LucasFilm Animation δεν ήταν και ο πιο... ευγενής, εξαγριώνοντας τους οπαδούς του. Η επιτυχία των Rebels και Resistance μετρίασε τις αντιδράσεις, όμως η πληγή παρέμενε ανοιχτή και όταν πριν δύο χρόνια ανακοινώθηκε ως η σειρά θα επιστρέψει για μία τελευταία σεζόν, φάνηκε πως η εταιρία είχε καταλάβει το λάθος της.

    Όχι μόνο το κατάλαβε αλλά επανορθώνει και με το παραπάνω, αφού μετά την ολοκλήρωση του Clone Wars, είναι έτοιμη να συνεχίσει την ιστορία του με το sequel/spin-off The Bad Batch.

    Η σειρά θα λαμβάνει χώρα αμέσως μετά το τέλος της βασικής σειράς και θα ακολουθεί τα μέλη της μονάδας Clone Force 99, γνωστής και ως Bad Batch, που ως μισθοφόροι αναλαμβάνουν αποστολές σε ολόκληρο το γαλαξία αναζητώντας το προορισμό τους.

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Μαΐου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Star Wars: The Bad Batch trailer: Η Disney συνεχίζει το Clone Wars με μια νέα εντυπωσιακή animated σειρά Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top