F Don't Let Go trailer: Ο David Oyelowo έχει μια κλήση... από το παρελθόν, στο νέο δραματικό θρίλερ της Blumhouse - FilmBoy Don't Let Go trailer: Ο David Oyelowo έχει μια κλήση... από το παρελθόν, στο νέο δραματικό θρίλερ της Blumhouse - FilmBoy
  • Latest News

    Don't Let Go trailer: Ο David Oyelowo έχει μια κλήση... από το παρελθόν, στο νέο δραματικό θρίλερ της Blumhouse


    Πιάσαμε τα 15 χρόνια από τότε που ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε Jacob Aaron Estes μας παρουσίασε το εξαιρετικό Mean Creek
    Παρά το δυναμικό ξεκίνημα, στη συνέχεια τον χάσαμε, με την επόμενή του ταινία να έρχεται επτά χρόνια αργότερα με το ανάξιο αναφορά The Details
    Άλλα τόσα χρειάστηκε να περάσουν για να μας παρουσιάσει το Don't Let Go και δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά το αποτέλεσμα μοιάζει να επανέρχεται σε φόρμα.


    Το Don't Let Go είναι ένα πρωτότυπο δραματικό θρίλερ φαντασίας, με τον David Oyelowo (Gringo) στο πρωταγωνιστικό ρόλο να υποδύεται τον ντετέκτιβ Roger Lee που προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία της οικογένειας του αδερφού του. 
    Οι έρευνες δεν οδηγούν πουθενά μέχρι που λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τη αγαπημένη του ανιψιά, ένα από τα θύματα του μακελειού, η οποία τον καλεί δύο εβδομάδες πριν το τραγικό συμβάν! 
    Έχει παραισθήσεις, τρελαίνεται; 
    Δε μπορεί να εξηγήσει πως συμβαίνει αυτό όμως δεν θα αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και θα προσπαθήσει να την βοηθήσει να γλιτώσει το κακό πριν αυτό καν συμβεί.

    Η βασική πλοκή θυμίζει πολύ το Frequency και δυστυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές, το Don't Let Go δεν καταφέρνει να βγει από τη σκιά του, και παρά το ενδιαφέρον βασικό premise στη πορεία το σενάριο χάνει το ενδιαφέρον του.

    Συμπρωταγωνιστεί η νεαρή Storm Reid του A Wrinkle in Time.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Don't Let Go trailer: Ο David Oyelowo έχει μια κλήση... από το παρελθόν, στο νέο δραματικό θρίλερ της Blumhouse Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top