F The Hardy Boys trailer: Οι λογοτεχνικοί νεαροί ντετέκτιβς έρχονται για να λύσουν μυστήρια στο Hulu - FilmBoy The Hardy Boys trailer: Οι λογοτεχνικοί νεαροί ντετέκτιβς έρχονται για να λύσουν μυστήρια στο Hulu - FilmBoy
  • Latest News

    The Hardy Boys trailer: Οι λογοτεχνικοί νεαροί ντετέκτιβς έρχονται για να λύσουν μυστήρια στο Hulu


    Από τις πιο κλασσικές εφηβικές λογοτεχνικές ντετεκτιβίστικες σειρές, οι Frank και Joe Hardy γεννήθηκαν το 1927 από τη φαντασία του Edward Stratemeyer και έκτοτε οι Hardy Boys μεγάλωσαν γενιές και γενιές, με πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα των βιβλίων τους να πωλούνται ετησίως ακόμα και σήμερα.

    Οι περιπέτειέςς του έχουν μεταπηδήσει αρκετές φορές στη μικρή οθόνη (και όχι μόνο), με το Hulu να πιστεύει πως αυτή είναι καλή στιγμή για να το ξαναδοκιμάσει.

    Τα ηνία της σειράς κρατούν οι Jason Stone (This Is the End) και Steve Cochrane (Lost Girl) με τους Rohan Campbell (Operation Christmas Drop) και Alexander Elliot να πρωταγωνιστούν.

    Παρά τον εφηβικό της χαρακτήρα με ότι αυτό συνεπάγεται, το trailer του The Ηardy Boys μοιάζει πραγματικά πολύ καλό, με τα 13 επεισόδια να ανεβαίνουν στο Hulu στις 4 Δεκεμβρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hardy Boys trailer: Οι λογοτεχνικοί νεαροί ντετέκτιβς έρχονται για να λύσουν μυστήρια στο Hulu Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top