F Ο Michel Gondry θα σκηνοθετήσει ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ μιας φυσικού, του πρώην της και μιας συμπαντικής τρύπας! - FilmBoy Ο Michel Gondry θα σκηνοθετήσει ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ μιας φυσικού, του πρώην της και μιας συμπαντικής τρύπας! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Michel Gondry θα σκηνοθετήσει ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ μιας φυσικού, του πρώην της και μιας συμπαντικής τρύπας!


    Σκηνοθέτης του αριστουργηματικού Eternal Sunshine of a Spotless Mind, ο Michel Gondry δεν είχε τη συνέχεια που ελπίζαμε με τη τελευταία φορά που ακούσαμε το όνομά του να ήταν ως σκηνοθέτης της σειράς Kidding.

    H -σχετική- επιτυχία της, του έδωσε την ευκαιρία για επιστρέψει στο Hollywood αναλαμβάνοντας τα ηνία της διασκευής του As She Climbed Across the Table για λογαριασμό του Amazon.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Jonathan Lethem, το οποίο καταπιάνεται με ένα ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ μιας φυσικού σωματιδίων, του πρώην της που συνεχίζει να την διεκδικεί και μιας... συμπαντικής τρύπας, την οποία η πρώτη άνοιξε κατά λάθος, η οποία φαίνεται να μην έχει μόνο όρεξη αλλά και έναν ακαταμάχητο χαρακτήρα!

    Άκρως ταιριαστό project για τον πάντα weird Gondry με τον Joe Penhall (King of Thieves) να γράφει τη σεναριακή διασκευή.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Michel Gondry θα σκηνοθετήσει ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ μιας φυσικού, του πρώην της και μιας συμπαντικής τρύπας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top