F Pieces of a Woman trailer: Η Vanessa Kirby θρηνεί το χαμό του παιδιού της στη νέα ταινία του Kornél Mundruczó - FilmBoy Pieces of a Woman trailer: Η Vanessa Kirby θρηνεί το χαμό του παιδιού της στη νέα ταινία του Kornél Mundruczó - FilmBoy
  • Latest News

    Pieces of a Woman trailer: Η Vanessa Kirby θρηνεί το χαμό του παιδιού της στη νέα ταινία του Kornél Mundruczó


    Οι περιπτώσεις που αξιόλογοι Ευρωπαίοι σκηνοθέτες, μετά από μεγάλες επιτυχίες στη χώρα τους έχουν κάνει το άλμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όμως έχουν αναγκαστεί να τα μαζέψουν άρον-άρον και να επιστρέψουν στα πάτρια για διάφορους λόγους, είναι αμέτρητες.

    Μετά το εξαιρετικό White God και το υποτιμημένο Jupiter's Moon ήταν αναμενόμενο ότι αργά ή γρήγορα θα έκανε αυτό το άλμα και ο Kornél Mundruczó, με το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Ούγρου σκηνοθέτη να έρχεται στις αρχές του χρόνου στο Netflix και αν κρίνουμε από τις κριτικές που ήρθαν από τη παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας, μάλλον ο Mundruczó ήρθε για να μείνει.

    Το Pieces of a Woman είναι ένα δυνατό δράμα που μας βάζει στο σπίτι της οικογένειας της Martha και του Sean, ενός νεαρού ζευγαριού που μέσα σε λίγη ώρα από την απόλυτη ευτυχία της γέννησης του παιδιού τους, ζουν την απόλυτη θλίψη με τον ανεξήγητο θάνατο του βρέφους.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε την Vanessa Kirby (Hobbs & Shaw) που αποθεώθηκε για την ερμηνεία της κερδίζοντας και το αντίστοιχο βραβείο στη Βενετία, και τον Shia LaBeouf (The Peanut Butter Falcon).

    Το Pieces of a Woman θα δούμε στις 7 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pieces of a Woman trailer: Η Vanessa Kirby θρηνεί το χαμό του παιδιού της στη νέα ταινία του Kornél Mundruczó Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top