F Είστε έτοιμοι για μια τηλεοπτική επιστροφή στο νησί του δρ Moreau; - FilmBoy Είστε έτοιμοι για μια τηλεοπτική επιστροφή στο νησί του δρ Moreau; - FilmBoy
  • Latest News

    Είστε έτοιμοι για μια τηλεοπτική επιστροφή στο νησί του δρ Moreau;


    Όσοι θυμούνται τη ταινία του 1996, μάλλον θα θέλουν να την ξεχάσουν με το The Island of Dr. Moreau του κατά τ' άλλα μεγάλου John Frankenheimer, να έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις μεγαλύτερες "φλόμπες" στην ιστορία του κινηματογράφου.

    Είκοσι-πέντε χρόνια αργότερα, δεν είναι περίεργο πως κάποιος αποφάσισε να ξανασχοληθεί με το κλασσικό μυθιστόρημα του H.G. Wells, με την εταιρία παραγωγής Dust, θυγατρική της Gunpowder & Sky, να δίνει το πράσινο φως στον Zack Stentz, έναν εκ των σεναριογράφων των Thor και X-Men: First Class, για να βάλει μπρος τη νέα τηλεοπτική του αναβίωση.

    Η σειρά θα έχει τίτλο Moreau και σκοπεύει φέρει τη δράση στον 21ο αιώνα συμπεριλαμβάνοντας πρόσφατες εξελίξεις της γενετικής, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, ο Wells δεν μπορούσε καν να φανταστεί.

    Αν ακολουθηθεί η στάνταρ πορεία, λογικά θα γυριστεί κάποιος πιλότος ο οποίος θα πλασαριστεί στα κανάλια ώστε να βρει "σπίτι".

    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είστε έτοιμοι για μια τηλεοπτική επιστροφή στο νησί του δρ Moreau; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top