F Pixie trailer: O γκάνγκστερ-παπάς Alec Baldwin κυνηγάει να σκοτώσει την Olivia Cooke και τους φίλους της! - FilmBoy Pixie trailer: O γκάνγκστερ-παπάς Alec Baldwin κυνηγάει να σκοτώσει την Olivia Cooke και τους φίλους της! - FilmBoy
  • Latest News

    Pixie trailer: O γκάνγκστερ-παπάς Alec Baldwin κυνηγάει να σκοτώσει την Olivia Cooke και τους φίλους της!



    Me Myself and the Dying Girl, Bates Motel, Ready Player One, η καριέρα της Olivia Cooke έμοιαζε με τραίνο δίχως φρένα και ο (συμ)πρωταγωνιστικός της ρόλος στο υπερθέαμα του Steven Spielberg μας έκανε να πιστέψουμε πως το όνομα της ταλαντούχας Βρετανίδας θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια. 
    Η πραγματικότητα όμως ήταν τελείως διαφορετική με την Cooke να κάνει βήματα προς τα πίσω επιστρέφοντας σε μικρές indie ταινίες σαν το Pixie.

    Εδώ υποδύεται μια νεαρή κοπέλα που στη προσπάθειά της να εκδικηθεί το θάνατο της μητέρας της, οργανώνει μια μεγάλη ληστεία. 
    Το σχέδιο όμως δεν της βγαίνει όπως θα περίμενε και βρίσκεται κυνηγημένη. 
    Για συνταξιδιώτες της στη προσπάθειά της να εξαφανιστεί στην Ιρλανδική εξοχή είναι δυο εξίσου μπλεγμένη νεαροί που τους κυνηγούν παπάδες-γκάνγκστερ!

    Το Pixie είναι η νέα ταινία του Barnaby Thompson (St. Trinian's) και συμπρωταγωνιστούν οι Ben Hardy (Bohemian Rhapsody), Daryl McCormack (How to Fake a War), Alec Baldwin (Motherless Brooklyn) και Colm Meaney (The Banker).

    Η ταινία θα βγει στις βρετανικές αίθουσες στα τέλη Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pixie trailer: O γκάνγκστερ-παπάς Alec Baldwin κυνηγάει να σκοτώσει την Olivia Cooke και τους φίλους της! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top