F The Final Wish trailer: Νέο μεταφυσικό θρίλερ με τη Lin Shaye - FilmBoy The Final Wish trailer: Νέο μεταφυσικό θρίλερ με τη Lin Shaye - FilmBoy
  • Latest News

    The Final Wish trailer: Νέο μεταφυσικό θρίλερ με τη Lin Shaye


    Πριν κάποιες εβδομάδες στο Screamfest έκανε πρεμιέρα ένα νέο θρίλερ με πρωταγωνίστρια τη Lin Shaye, η οποία φαίνεται να κάνει νέα καριέρα στο σινεμά τρόμου μετά το Insidious.
    Πρόκειται για το The Final Wish του Timothy Woodward Jr., ο οποίος αν και έχει κάνει 15 ταινίες (με έφεση στο γουέστερν αν βλέπω καλά στο Imdb), καμία δεν έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα.

    Ωστόσο, η ταινία κυκλοφορεί με την ένδειξη ‘Από τον δημιουργό των Final Destination’ εννοώντας το σεναριογράφο Jeffrey Reddick.
    Και αυτό έχει μια πλάκα, βλέποντας τον τίτλο της ταινίας (όποιος ξέρει αγγλικά γνωρίζει ότι η πιο σωστή έκφραση είναι The Last wish και όχι Final wish, αλλά προφανώς ο τίτλος δόθηκε από τον σεναριογράφο, που μάλλον ζει ακόμα στις δάφνες του franchise).

    Η ταινία ακολουθεί έναν άνδρα που επιστρέφει στο σπίτι μετά το θάνατο του πατέρα του, για να βοηθήσει τη μητέρα του που υποφέρει από κατάθλιψη και να αντιμετωπίσει ο ίδιος το παρελθόν του.
    Ενώ ψάχνει τα περιουσιακά στοιχεία του μπαμπά του, συναντά ένα μυστηριώδες αντικείμενο που αποδεικνύεται κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται. 

    Πρωταγωνιστούν η Lin Shaye, ο Michael Welch, η Melissa Bolona, η Spencer Locke και άλλοι.
    Το The Final Wish θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου 2019.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Final Wish trailer: Νέο μεταφυσικό θρίλερ με τη Lin Shaye Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top