F Come Away trailer: O Peter Pan και η Alice είναι αδέρφια, και οι A.Jolie και D.Oyelowo είναι οι γονείς τους στη νέα ταινία φαντασίας! - FilmBoy Come Away trailer: O Peter Pan και η Alice είναι αδέρφια, και οι A.Jolie και D.Oyelowo είναι οι γονείς τους στη νέα ταινία φαντασίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Come Away trailer: O Peter Pan και η Alice είναι αδέρφια, και οι A.Jolie και D.Oyelowo είναι οι γονείς τους στη νέα ταινία φαντασίας!


    Όταν πριν περίπου 4 χρόνια έγινε γνωστό πως η Brenda Chapman, βετεράνος σεναριογράφος κλασσικών animation της Disney σαν τα Beauty and the Beast και The Lion King, ετοίμαζε μια νέα ταινία φαντασίας που θα συνδύαζε τα παραμύθια της Αλίκης (της χώρας των θαυμάτων) με εκείνο του Peter Pan, οι αντιδράσεις δεν ήταν και οι καλύτερες. 
    Δεν είναι τυχαίο πως το project δεν ανέλαβε η Disney ή έστω κάποιος άλλος κολοσσός αλλά κατέληξε σε μια σύμπραξη μικρών εταιριών παραγωγής.

    Παρά το αξιόλογο cast, το project ολοκληρώθηκε αθόρυβα και οι αντιδράσεις στη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Sundance ήταν εξίσου μέτριες προς αδιάφορες.

    Έχοντας την ατυχία να πέσει και στη περίοδο του κορονοϊού, το Come Away θα βγει ταυτόχρονα σε περιορισμένη διανομή στις (αμερικάνικες) αίθουσες και σε vod στις 13 Νοεμβρίου.

    Το στόρυ μας συστήνει την Alice και τον Peter, δυο αδέρφια που περνούν ένα υπέροχο καλοκαίρι στην αγγλική εξοχή με τον μεγαλύτερο αδερφό τους David, στήνοντας ιστορίες και περιπέτειες. 
    Η τραγωδία όμως χτυπάει την οικογένειά τους και ο Peter που προσπαθεί να γίνει ο ήρωας της φαντασίας του, ταξιδεύει με την αδερφή του στο Λονδίνο για να πουλήσουν ένα οικογενειακό κειμήλιο στον διαβολικό C.J. και να σώσουν τους γονείς τους απ' τη χρεωκοπία.

    Πρωταγωνιστούν οι μικροί Keira Chansa και Jordan A. Nash, μαζί με τους Angelina Jolie (Maleficent: Mistress of Evil), David Oyelowo (A United Kingdom), Gugu Mbatha-Raw (Misbehaviour), Michael Caine (Tenet), Derek Jacobi (Tolkien), Anna Chancellor (The Happy Prince), David Gyasi (Interstellar) και Clarke Peters (Da 5 Bloods).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Come Away trailer: O Peter Pan και η Alice είναι αδέρφια, και οι A.Jolie και D.Oyelowo είναι οι γονείς τους στη νέα ταινία φαντασίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top