F Borat Subsequent Moviefilm trailer: Ο θρυλικότερος ρεπόρτερ του Καζακστάν επιστρέφει στις ΗΠΑ σε μυστική αποστολή! - FilmBoy Borat Subsequent Moviefilm trailer: Ο θρυλικότερος ρεπόρτερ του Καζακστάν επιστρέφει στις ΗΠΑ σε μυστική αποστολή! - FilmBoy
  • Latest News

    Borat Subsequent Moviefilm trailer: Ο θρυλικότερος ρεπόρτερ του Καζακστάν επιστρέφει στις ΗΠΑ σε μυστική αποστολή!


    Οι λίγοι που γνώριζαν την χαρακτηριστική μούρη του Sacha Baron Cohen, τον ήξεραν απλά ως Ali G, τον χαρακτήρα που είχε δημιουργήσει για ένα τηλεοπτικό σατιρικό σόου της Βρετανίας και έφτασε να αποκτήσει τη δική του ταινία, να τραγουδάει μαζί με τον Shaggy, να συμμετέχει σε video clip της Madonna και να παίρνει συνεντεύξεις από τις μεγαλύτερες περσόνες της εποχής.

    Το 2006 όμως (ξανα)γεννήθηκε ως Borat Sagdiyev, ένας δημοσιογράφος από το Καζακστάν που ταξίδευε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Το Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, όπως ήταν ο απολαυστικός πλήρης τίτλος, ήταν ο κολοφώνας της καφροκωμωδίας, όμως ήταν ταυτόχρονα τόσο εύστοχο που κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Όσκαρ! Το Brüno που ήρθε λίγα χρόνια αργότερα έμοιαζε με μια κακή ανακύκλωση, αναγκάζοντας τον Cohen να αφήσει πίσω αυτές τις σατιρικές καρικατούρες.

    Τα χρόνια όμως πέρασαν, και με τον Donald Trump να ξαναδιεκδικεί το προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών, δε θα μπορούσε να υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για τον Borat να επιστρέφει!

    Το sequel με τον ακόμα επικότερο τίτλο Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan σκηνοθέτησε ο Jason Woliner (The Last Man on Earth) και θα ανέβει στη πλατφόρμα της Amazon στις 23 Οκτωβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Borat Subsequent Moviefilm trailer: Ο θρυλικότερος ρεπόρτερ του Καζακστάν επιστρέφει στις ΗΠΑ σε μυστική αποστολή! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top