F Blood of Zeus trailer: Η μάχη Θεών και Τιτάνων της ελληνικής μυθολογίας στη νέα animation σειρά του Netflix - FilmBoy Blood of Zeus trailer: Η μάχη Θεών και Τιτάνων της ελληνικής μυθολογίας στη νέα animation σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Blood of Zeus trailer: Η μάχη Θεών και Τιτάνων της ελληνικής μυθολογίας στη νέα animation σειρά του Netflix


    Τα τηλεοπτικά animation είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο, στο οποίο αν μπεις, ειδικά αν συμπεριλάβεις και τα anime, πιθανότατα δεν θα προλάβεις να δεις τίποτα άλλο για την υπόλοιπη ζωή σου! Αυτός είναι και ο λόγος που στο Filmboy δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με αυτά, όμως μια στο τόσο βγαίνουν νέες παραγωγές που αξίζουν να τις ρίξουμε μια ματιά, έστω κι αν δεν προλάβουν να μπουν στην watchlist μας.

    Το Blood of Zeus είναι μια δημιουργία των -προφανώς ελληνικής καταγωγής- Charley και Vlas Parlapanides, τους οποίους γνωρίσαμε ως σεναριογράφους του Immortals με τη σειρά να καταπιάνεται με την ελληνική μυθολογία και να της... αλλάζει τα φώτα!

    Ενώ οι Θεοί του Ολύμπου και οι Τιτάνες ετοιμάζονται για πόλεμο, ο Ήρων, ένας θνητός που ζει στα περίχωρα της αρχαίας Ελλάδας, είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας να επιβιώσει μετά την επέλαση ενός μοχθηρού στρατού δαιμόνων, όταν ανακαλύπτει τα μυστικά του παρελθόντος του.

    Εντύπωση προκαλεί το όμορφο hand-drawn στυλ του, υπεύθυνη για το οποίο είναι η Powerhouse Animation του Castlevania.

    Στο voice cast βρίσκουμε αρκετούς ηθοποιούς ελληνικής καταγωγής όπως ο Elias Toufexis (The Expanse), ο Chris Diamantopoulos (American Dad) και η Melina Kanakaredes (CSI: NY), αλλά και πιο ευρέως γνωστά ονόματα όπως ο Jason O'Mara (The Man in the High Castle), η Mamie Gummer (True Detective) και η Jessica Henwick (Iron Fist).

    Το Blood of Zeus θα ανέβει στο Netflix στις 27 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blood of Zeus trailer: Η μάχη Θεών και Τιτάνων της ελληνικής μυθολογίας στη νέα animation σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top