F The Book of Vision trailer: Μοντέρνα και παραδοσιακή ιατρική συγκρούονται στη νέα παραγωγή του Terrence Mallick - FilmBoy The Book of Vision trailer: Μοντέρνα και παραδοσιακή ιατρική συγκρούονται στη νέα παραγωγή του Terrence Mallick - FilmBoy
  • Latest News

    The Book of Vision trailer: Μοντέρνα και παραδοσιακή ιατρική συγκρούονται στη νέα παραγωγή του Terrence Mallick



    Το 2010 ο Ιταλο-Ελβετός Carlo Hintermann εργάστηκε ως line producer στο Tree of Life του Terrence Mallick. Δέκα χρόνια μετά οι ρόλοι αλλάζουν, με τον Hintermann να κάνει το δημιουργικό του ντεμπούτο και τον Mallick να βάζει την "υπογραφή" του ως executive producer.

    To The Book of Vision μας συστήνει την Eva, μια πολλά υποσχόμενη νεαρή γιατρό που αποφασίζει να αφήσει τη πράξη για χάρη της θεωρίας και να ερευνήσει την ιστορία της ιατρικής. Οι έρευνές της καταλήγουν στον Johan Anmuth, έναν Πρώσο γιατρό που τον 18ο αιώνα έγραψε ένα βιβλίο που τόλμησε να συνδυάσει τις γνώσεις της μοντέρνας (για την εποχή) ιατρικής με τις παραδοσιακές ανιμαλιστικές μεθόδους ίασης.

    Η ταινία αυτοχαρακτηρίζεται ως μια μίξη των Barry Lyndon με το Labyrinth, ως ένα παιχνίδι αντανακλάσεων σε δύο διαστάσεις.

    Πρωταγωνιστούν οι Charles Dance (Godzilla: King of the Monsters), Lotte Verbeek (The Last Witch Hunter) και Sverrir Gudnason (The Girl in the Spider's Web).

    Το The Book of Vision βρίσκεται στις επίσημες επιλογές του προσεχούς φεστιβάλ Βενετίας, το οποίο οι διοργανωτές ελπίζουν πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Book of Vision trailer: Μοντέρνα και παραδοσιακή ιατρική συγκρούονται στη νέα παραγωγή του Terrence Mallick Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top