F A Call to Spy trailer: Η κατασκοπία είναι γένους θηλυκού στο νέο βρετανικό ιστορικό δράμα με την Stana Katic - FilmBoy A Call to Spy trailer: Η κατασκοπία είναι γένους θηλυκού στο νέο βρετανικό ιστορικό δράμα με την Stana Katic - FilmBoy
  • Latest News

    A Call to Spy trailer: Η κατασκοπία είναι γένους θηλυκού στο νέο βρετανικό ιστορικό δράμα με την Stana Katic


    Όπως και σε κάθε πόλεμο, οι γυναίκες είναι οι αφανείς ηρωίδες του. 

    Ειδικά στον Β' Π.Π., η συμμετοχή τους ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμη με τις ένθεν κακείθεν κατασκόπους να θυσιάζονται για να εξασφαλίσουν μια σημαντική πληροφορία ή να φέρουν εις πέρας ένα σαμποτάζ ώστε να βοηθήσουν τη χώρα τους. 
    Εμπνευσμένη από τις άγνωστες ιστορίες αυτών των γυναικών, η IFC Films παρουσιάζει το A Call to Spy.

    Το σενάριο μας βάζει στα άδυτα της βρετανικής SOE (Επιχειρήσεις Ειδικών Αποστολών) με την αρχι-κατάσκοπο Vera Atkins, πηγή έμπνευσης του Ian Fleming για το χαρακτήρα της Moneypenny, να στρατολογεί δύο ιδιαίτερες γυναίκες, μια Αμερικανίδα δημοσιογράφο με ξύλινο πόδι και μια Ινδή πασιφίστρια, για να βοηθήσουν στη διάλυση της ναζιστικής κατοχής στη Γαλλία.

    Το A Call to Spy σκηνοθέτησε η Lydia Dean Pilcher (Radium Girls) και πρωταγωνιστούν οι Stana Katic (The Possession of Hannah Grace), Radhika Apte (The Wedding Guest), η Sarah Megan Thomas (Equity) που είναι και η σεναριογράφος της ταινίας, και ο Linus Roache (Mandy).

    Μετά από μια σύντομη αλλά ιδιαιτέρως επιτυχημένη φεστιβαλική πορεία, το A Call to Spy θα κυκλοφορήσει σε vod στις αρχές Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Call to Spy trailer: Η κατασκοπία είναι γένους θηλυκού στο νέο βρετανικό ιστορικό δράμα με την Stana Katic Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top