F The Wedding Guest trailer: Ο Dev Patel απαγάγει τη νύφη και τρέχει στα σοκάκια της Ινδίας! - FilmBoy The Wedding Guest trailer: Ο Dev Patel απαγάγει τη νύφη και τρέχει στα σοκάκια της Ινδίας! - FilmBoy
  • Latest News

    The Wedding Guest trailer: Ο Dev Patel απαγάγει τη νύφη και τρέχει στα σοκάκια της Ινδίας!


    Ένα χαρακτηριστικό που είναι δίκοπο μαχαίρι για αρκετούς auteur σκηνοθέτες είναι η επίμονη ενασχόλησή τους με ένα συγκεκριμένο είδος, με ένα συγκεκριμένο στυλ. 
    Η περίπτωση του Michael Winterbottom βρίσκεται στην εντελώς άλλη άκρη, με το Βρετανό δημιουργό να πειραματίζεται με κυριολεκτικά τα πάντα, και δυστυχώς συχνά να αστοχεί, κάτι που εδώ και αρκετά χρόνια, παρότι είναι παραγωγικότατος, τον έχει βγάλει από τις συνειδήσεις των σινεφίλ.

    Στη νέα του δημιουργία με τίτλο The Wedding Guest μας συστήνει τον έναν μυστηριώδη Βρετανό μουσουλμάνο άνδρα που ταξιδεύει μέχρι το Πακιστάν για να παρευρεθεί σε έναν γάμο, εξοπλισμένος με κολλητική ταινία, μάσκα και ένα όπλο! 

    Σκοπός του είναι η απαγωγή (διάσωση;) της μέλλουσας νύφης. 
    Παρότι τα έχει όλα μελετημένα, το σχέδιό του γρήγορα ξεφεύγει από τον έλεγχό του με το ζευγάρι να καταλήγει στα στενά του Νέου Δελχί προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα.

    Πρωταγωνιστής του The Wedding Guest είναι ο Dev Patel (Lion) ενώ δίπλα του έχει την Radhika Apte (Sacred Games).

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto όπου πήρε μέτριες κριτικές και από το Μάρτιο θα ξεκινήσει τη πορεία του στις αίθουσες του κόσμου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Wedding Guest trailer: Ο Dev Patel απαγάγει τη νύφη και τρέχει στα σοκάκια της Ινδίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top