F Equity trailer: Γιατί οι λύκοι της Wall Street ...δεν είναι μόνο άντρες - FilmBoy Equity trailer: Γιατί οι λύκοι της Wall Street ...δεν είναι μόνο άντρες - FilmBoy
  • Latest News

    Equity trailer: Γιατί οι λύκοι της Wall Street ...δεν είναι μόνο άντρες


    Η επιτυχία ταινιών που σχετίζονται με το χρηματιστήριο και το τραπεζικό σύστημα, όπως το Margin Call, το Wolf of Wall Street και το The Big Short, έχουν κάνει το είδος του οικονομικού δράματος ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. 

    Το Equity ευελπιστεί να μπει σε αυτό το κλαμπ, με μια ιστορία που φέρνει στο προσκήνιο τη θηλυκή πλευρά της Wall Street.

    H Naomi Bishop είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μιας επενδυτικής τράπεζας, η οποία όμως βρίσκεται ξαφνικά στο περιθώριο όταν ο διευθυντής δε της δίνει την αναμενόμενη προαγωγή. 

    Για να διεκδικήσει το δίκιο της και αυτά που της αξίζουν, η Naomi είναι έτοιμη να βάλει στο χρηματιστήριο μια πολλά υποσχόμενη start-up εταιρία, όμως πριν το καταλάβει βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα παιχνίδι εξαπάτησης και πολιτικής, αφήνοντάς την ολομόναχη χωρίς να έχει κανέναν να εμπιστευτεί.

    Σκηνοθέτιδα του Equity είναι η Meera Menon (Farah Goes Bang) με τις Sarah Megan Thomas (Backwards) και Amy Fox (Heights) να έχουν γράψει το σενάριο.
    Πρωταγωνιστούν οι Anna Gunn (Breaking Bad), James Purefoy (John Carter) και Alysia Reiner (Orange Is the New Black).
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Equity trailer: Γιατί οι λύκοι της Wall Street ...δεν είναι μόνο άντρες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top