F The Silencing trailer: Ο Nikolaj Coster-Waldau κυνηγά στα δάση τον δολοφόνο της κόρης του - FilmBoy The Silencing trailer: Ο Nikolaj Coster-Waldau κυνηγά στα δάση τον δολοφόνο της κόρης του - FilmBoy
  • Latest News

    The Silencing trailer: Ο Nikolaj Coster-Waldau κυνηγά στα δάση τον δολοφόνο της κόρης του


    Καλαμαριά-Τούμπα φαίνεται πως έχει κάνει ο Nikolaj Coster-Waldau τα ταξίδια Δανία-Αμερική, με τον Jaime Lannister να φροντίζει να έχει από ένα πόδι σε κάθε χώρα, γνωρίζοντας πως η δημοφιλία του λόγω Game of Thrones δε πρόκειται να κρατήσει για πάντα.



    Στη νέα του ταινία υποδύεται έναν κυνηγό που ζει απομονωμένος στο δάσος προσπαθώντας να διαχειριστεί την ανεξιχνίαστη δολοφονία της κόρης του. 
    Όταν ένα άλλο κορίτσι πέφτει νεκρό με τον ίδιο τρόπο, η υπόθεσή του ξαναβγαίνει στην επιφάνεια και με τη βοήθεια της σερίφη Alice Gustafson, προσπαθούν να σταματήσουν τον επικίνδυνο δολοφόνο.

    Σεναριογράφος του The Silencing είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος Micah Ranum, ενω στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον Βέλγο Robin Pront (D' Ardennen). 
    Συμπρωταγωνιστεί η Annabelle Wallis (Annabelle: Creation).

    Η ταινία θα βγει παράλληλα σε περιορισμένη διανομή και vod στα μέσα Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Silencing trailer: Ο Nikolaj Coster-Waldau κυνηγά στα δάση τον δολοφόνο της κόρης του Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top