F The Tunnel trailer: Η καταστροφή παραμονεύει σε μια σήραγγα στο νέο νορβηγικό disaster movie! - FilmBoy The Tunnel trailer: Η καταστροφή παραμονεύει σε μια σήραγγα στο νέο νορβηγικό disaster movie! - FilmBoy
  • Latest News

    The Tunnel trailer: Η καταστροφή παραμονεύει σε μια σήραγγα στο νέο νορβηγικό disaster movie!



    Παρότι ζούμε σε ορεινή χώρα, οι οδικές σήραγγες, ειδικά οι μεγάλου μήκους, έχουν μπει στη ζωή μας εδώ και σχετικά λίγα χρόνια και ειδικά σε μεγαλύτερης ηλικίας οδηγούς, αλλά και όχι μόνο, ακόμα προκαλούν μια αμηχανία, έναν ανομολόγητο φόβο για το τι θα κάνουμε αν εγκλωβιστούμε εδώ μέσα. 
    Σάρκα και οστά σε αυτό το φόβο δίνει η νορβηγική περιπέτεια επιβίωσης The Tunnel (Tunnelen).



    Είναι παραμονή Χριστουγέννων. 
    Όλοι βιάζονται να επιστρέψουν στα σπίτια τους. 
    Η χιονοθύελλα κάνει πολύ δύσκολη τη κυκλοφορία. 
    Μια ατυχία, μια στραβοτιμονιά και ένα φορτηγό-τάνκερ ντεραπάρει μέσα σε ένα από τα 11 χιλιάδες τούνελ της χώρας, με μια τρομακτική φωτιά να ξεσπάει και να απειλεί όλους τους εγκλωβισμένους οδηγούς. 
    Έξοδος κινδύνου δεν υπάρχει, και λόγω κακοκαιρίας, η βοήθεια θα αργήσει να έρθει. 
    Σώζων εαυτόν σωθήτω...

    Η επιτυχία του The Wave φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στους Νορβηγούς για disaster movies με το Tunnelen να μοιάζει αρκούντως αγωνιώδες και εντυπωσιακό. 
    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Pål Øie, γνωστό στους φίλους του τρόμου από τη διλογία Villmark, και το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Thorbjørn Harr, γνωστός ως Jarl Borg από τη σειρά Vikings.

    Η ταινία προβλήθηκε στη Νορβηγία τα περασμένα Χριστούγεννα και στα τέλη Σεπτεμβρίου θα βγει σε digital. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Tunnel trailer: Η καταστροφή παραμονεύει σε μια σήραγγα στο νέο νορβηγικό disaster movie! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top