F Tesla trailer: Ο Ethan Hawke ενσαρκώνει τον αδικημένο επιστήμονα στη νέα βιογραφική ταινία - FilmBoy Tesla trailer: Ο Ethan Hawke ενσαρκώνει τον αδικημένο επιστήμονα στη νέα βιογραφική ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Tesla trailer: Ο Ethan Hawke ενσαρκώνει τον αδικημένο επιστήμονα στη νέα βιογραφική ταινία



    Λέγεται πως είναι αν όχι ο πιο- από τους πιο αδικημένους επιστήμονες της σύγχρονης ιστορίας, με την ευφυΐα και την εφευρετικότητά του να παίζουν καίριο ρόλο στην αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας στα τέλη του 19ου αιώνα, με τις ιδέες τους ωστόσο να κυρώνονται τελικά σε άλλους. 
    Κινηματογραφικά ήταν το ίδιο αδικημένος με το ρόλο του σε ιστορικές ταινίες του είδους όπως το πρόσφατο The Current War να είναι εξαιρετικά περιορισμένος. 
    Αυτό φαίνεται πως θέλει να διορθώσει ο Michael Almereyda (Marjorie Prime) με το βιογραφικό δράμα Tesla.



    Η ταινία είναι τυπικά ένα βιογραφικό δράμα για το δύσκολο δρόμο του Nicola Tesla προς την αναγνώριση της ιδιοφυΐας του και τη σχέση του με τους Thomas Edison και George Westinghouse, ωστόσο βλέποντας το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η IFC Films βλέπουμε μια ταινία με έντονα meta στοιχεία και lynchική κινηματογράφηση.

    Το Tesla πρόλαβε και έκανε πρεμιέρα στο Sundance όπου πήρε... καλούτσικες κριτικές, με τη φεστιβαλική του πορεία για προφανείς λόγους να σταματάει εκεί και τη ταινία να βγαίνει απευθείας σε vod στα τέλη Αυγούστου.

    Πρωταγωνιστούν οι Ethan Hawke (Stockholm), Eve Hewson (Robin Hood), Kyle MacLachlan (The House with a Clock in Its Walls) και Jim Gaffigan (Troop Zero).

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tesla trailer: Ο Ethan Hawke ενσαρκώνει τον αδικημένο επιστήμονα στη νέα βιογραφική ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top