F The House with a Clock in its Walls trailer: Ο Eli Roth σκηνοθετεί Jack Black και Cate Blanchett ...σε οικογενειακό θρίλερ! - FilmBoy The House with a Clock in its Walls trailer: Ο Eli Roth σκηνοθετεί Jack Black και Cate Blanchett ...σε οικογενειακό θρίλερ! - FilmBoy
  • Latest News

    The House with a Clock in its Walls trailer: Ο Eli Roth σκηνοθετεί Jack Black και Cate Blanchett ...σε οικογενειακό θρίλερ!


    Αν μας ζητούσαν να επιλέξουμε τρεις καλλιτέχνες που δε θα πιστεύαμε ποτέ ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν στην ίδια ταινία, η τριάδα των Eli Roth, Jack Black και Cate Blanchett θα μπορούσε σίγουρα να είναι ανάμεσα στις επιλογές μας.

    Δε μπορούμε να φανταστούμε πως δούλεψε το μυαλό των ιθύνοντων της Amblin Entertainment, όμως αυτοί είναι ακριβώς οι συντελεστές του The House with a Clock in its Walls.
    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο παιδικό gothic horror μυθιστόρημα του John Bellairs, που γέννησε μια ολόκληρη σειρά βιβλίων (μυρίζει franchise).

    Κεντρικός ήρωας είναι ο 10χρονος Lewis Barnavelt, ένα αγόρι που μετά το θάνατο των γονιών του μετακομίζει στο σπίτι του μυστηριώδη θείου Jonathan Barnavelt. 
    Ο Jonathan είναι ένας καλοκάγαθος και περιορισμένων δυνατοτήτων μαύρος μάγος, ο οποίος όμως έχει ως γειτόνισσα την πανίσχυρη καλή μάγισσα Florence Zimmermann. 
    Μαζί θα προσπαθήσουν να σταματήσουν το μαγικό ρολόι που έχουν κρύψει στους τοίχους του σπιτιού το διαβολικό ζευγάρι που κατοικούσε σε αυτό, με σκοπό όταν αυτό χτυπήσει μηδέν, να μπορέσουν να καταστρέψουν το κόσμο.

    Τη διασκευή του σεναρίου έγραψε ο Eric Kripke (Boogeyman) με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Eli Roth να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Δίπλα στους Jack Black και Cate Blanchett θα δούμε τον μικρό Owen Vaccaro (Daddy's Home) και τον Kyle MacLachlan (Twin Peaks).

    Ειλικρινά, από το trailer δε μπορώ να ψυχανεμισθώ αν το The House with a Clock in its Walls θα καταφέρει να επιτύχει την ευαίσθητη ισορροπία που χρειάζεται μια παιδική ταινία τρόμου, και για να πω την αλήθεια δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Roth.

    Όπως και να ‘χει, η ταινία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της από το Φεβρουάριο και θα τη δούμε στις αίθουσες στις αρχές του φθινοπώρου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The House with a Clock in its Walls trailer: Ο Eli Roth σκηνοθετεί Jack Black και Cate Blanchett ...σε οικογενειακό θρίλερ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top