F Rogue trailer: Το κομάντο Megan Fox τα βάζει με cgi λιοντάρια στη νέα ταινία της M.J. Bassett - FilmBoy Rogue trailer: Το κομάντο Megan Fox τα βάζει με cgi λιοντάρια στη νέα ταινία της M.J. Bassett - FilmBoy
  • Latest News

    Rogue trailer: Το κομάντο Megan Fox τα βάζει με cgi λιοντάρια στη νέα ταινία της M.J. Bassett


    Μετά από αρκετά χρόνια (ημι)αποχής κατά το οποία προτίμησε να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά της, η Megan Fox έχει επιστρέψει και προσπαθεί να ξανακερδίσει μια... κάποια θέση στο Hollywood. 
    Με το γνωστό περιορισμένο ταλέντο της, θα είναι δύσκολο να ξαναβρεί ρόλους σε μεγάλες παραγωγές, έτσι στην αναβροχιά, καλό είναι και το Rogue!



    Εδώ υποδύεται την Samantha O'Hara, αρχηγό μιας ελίτ ομάδας μισθοφόρων (μη γελάτε!) που έχουν αναλάβει να σώσουν μία κοπέλα που κρατείται αιχμάλωτη σε ένα χωριό της Νότιας Αφρικής. 
    Παρότι το πρώτο μέρος της αποστολής στέφεται με επιτυχία, η διαφυγή τους αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη, με την ομάδα να εγκλωβίζεται περιτριγυρισμένη όχι μόνο από τη συμμορία που προσπαθεί να πάρει πίσω τη κοπέλα αλλά και από μια ορδή πεινασμένων λιονταριών!

    Το Rogue είναι η νέα ταινία της M.J. Bassett, που γνωρίσαμε στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας μέσα από τα υποσχόμενα Deathwatch, Wilderness και Solomon Kane, όμως ύστερα ήρθε το τρισάθλιο Silent Hill: Revelation, αναγκάζοντάς την να κάνει back up και να περιοριστεί σε τηλεοπτικά gigs, και τώρα να κάνει μια απόπειρα επιστροφής.

    Η ταινία, όπως είναι αναμενόμενο, θα βγει απευθείας σε vod στα τέλη Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rogue trailer: Το κομάντο Megan Fox τα βάζει με cgi λιοντάρια στη νέα ταινία της M.J. Bassett Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top