F Warrior Nun trailer: Καλόγριες με υπερδυνάμεις στη νέα σειρά φαντασίας του Netflix! - FilmBoy Warrior Nun trailer: Καλόγριες με υπερδυνάμεις στη νέα σειρά φαντασίας του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Warrior Nun trailer: Καλόγριες με υπερδυνάμεις στη νέα σειρά φαντασίας του Netflix!


    Ως δημιουργός των Continuum, Bad Blood και Ghost Wars, ο άγνωστος μέχρι πριν λίγα χρόνια Simon Barry έγινε από τα πιο hot ονόματα της Καναδικής τηλεόρασης και φέτος επιστρέφει με την ίσως πιο πολλά υποσχόμενη δημιουργία του, το Warrior Nun.



    Βασισμένος στην ομότιτλη σειρά comic του Ben Dunn, μας συστήνει την Ava, μιας 19χρονη κοπέλα με μια φυσιολογικά -για την ηλικία της- αντιδραστική ζωή που ξαφνικά ξυπνάει στο κρεβάτι ενός νεκροτομείου με ένα ιερό τεχνούργημα ενσωματωμένο στη πλάτη της! 
    Δεν αργεί να ανακαλύψει πως μόλις στρατολογήθηκε από ένα αρχαίο τάγμα πολεμιστριών που προσπαθούν να σταματήσουν την εισβολή των δαιμόνων στη Γη, και το τεχνούργημα στη πλάτη τους, τους δίνει όλες της υπερφυσικές δυνάμεις για να το καταφέρουν!

    Η σειρά προφανώς δεν παίρνει τον εαυτό της ιδιαίτερα στα σοβαρά, είναι μια νεανική fantasy action περιπέτεια που απλά ελπίζουμε να ισορροπεί σωστά το cool με το σαχλό και να μην καταλήξει ένα θηλυκό Bulletproof Monk!

    Το Warrior Nun θα ανέβει στο Netflix στις 2 Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Warrior Nun trailer: Καλόγριες με υπερδυνάμεις στη νέα σειρά φαντασίας του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top