F Palm Springs trailer: Ο Adam Samberg και η Cristin Milioti στη νέα time-loop ταινία του Hulu - FilmBoy Palm Springs trailer: Ο Adam Samberg και η Cristin Milioti στη νέα time-loop ταινία του Hulu - FilmBoy
  • Latest News

    Palm Springs trailer: Ο Adam Samberg και η Cristin Milioti στη νέα time-loop ταινία του Hulu



    Οι ταινίες που έχουν αντιγράψει τη βασική ιδέα του Groundhog Day αυξάνονται και πληθύνονται, σε σημείο που κοντεύουν να φτιάξουν το δικό τους genre! 
    Εν πάση περιπτώσει, σημασία δεν έχει τόσο η ιδέα αλλά η εκτέλεσή της και το Palm Springs μοιάζει να την αξιοποιεί σωστά και κυρίως διασκεδαστικά.



    Κεντρικοί ήρωές μας είναι ο Nyles και η Sarah, άγνωστοι μεταξύ τους, που γνωρίζονται ως καλεσμένοι σε έναν γάμο φίλων τους στο Palm Springs. 
    Και πάνω που... περνάνε καλά, μια τυχαία ανακάλυψη σε μια κοντινή σπηλιά, τους εγκλωβίζει σε ένα time-loop με τις γνωστές διασκεδαστικές αλλά και ρομαντικές συνέπειες.

    Η ταινία είναι μια δημιουργία των πρωτοεμφανιζόμενων Andy Siara & Max Barbakow και πρωταγωνιστούν οι Andy Samberg (Tour de Pharmacy) και Cristin Milioti (The Brass Teapot).

    Το Palm Springs είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη πρεμιέρα στο Sundance, με το Hulu να βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να καταφέρει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα διανομής. 
    Ημερομηνία πρεμιέρας, η 10η Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Palm Springs trailer: Ο Adam Samberg και η Cristin Milioti στη νέα time-loop ταινία του Hulu Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top