F Nobody Knows I'm Here trailer: Το βραβευμένο στο Tribeca δράμα με τον "Hurley" του Lost, έρχεται στο Netflix - FilmBoy Nobody Knows I'm Here trailer: Το βραβευμένο στο Tribeca δράμα με τον "Hurley" του Lost, έρχεται στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Nobody Knows I'm Here trailer: Το βραβευμένο στο Tribeca δράμα με τον "Hurley" του Lost, έρχεται στο Netflix



    Μπορεί να τον αγαπήσαμε μέσα από το Lost ως Hurley, όμως η καριέρα του Jorge Garcia (όπως και των περισσότερων, για να μην πω όλων των πρωταγωνιστών της σειράς) δεν είχε καμιά ιδιαίτερη εξέλιξη, με ελάχιστες κινηματογραφικές εμφανίσεις και κάποιους recurring ρόλους σε σειρές που δεν τις λες και πρώτης κλάσης, όπως το Hawaii 5-0.



    Έτσι αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη που τον βλέπουμε σε μια ταινία σαν το Nobody Knows I'm Here, να υποδύεται τον Memo Garrido, ένα πρώην παιδί θαύμα που οι τότε μάνατζερ εκμεταλλεύτηκαν την αγγελική φωνή του, όμως ο ίδιος δεν έγινε ποτέ διάσημος. 

    Χρόνια μετά, ο Memo ζει απομονωμένος σε ένα μικρό σπίτι δίπλα στη λίμνη, χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο.
    Μέχρι που στη ζωή του μπαίνει η Marta και του υπενθυμίζει πως ίσως έφτασε η ώρα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του.

    Το Nobody Knows I'm Here, ή Nadie Sabe Que Estoy Aquí όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος, είναι η ισπανόφωνη Χιλιανή παραγωγή (ο Garcia έχει ρίζες από τη χώρα) σε σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου Gaspar Antillo.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Tribeca όπου κατέκτησε το βραβείο καλύτερου νέου σκηνοθέτη, και σε λίγες ημέρες θα κάνει την εμφάνισή του στο Netflix.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nobody Knows I'm Here trailer: Το βραβευμένο στο Tribeca δράμα με τον "Hurley" του Lost, έρχεται στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top