F Tour de Pharmacy trailer: Το HBO στον πιο ντοπέ ποδηλατικό αγώνα της Γαλλίας! - FilmBoy Tour de Pharmacy trailer: Το HBO στον πιο ντοπέ ποδηλατικό αγώνα της Γαλλίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Tour de Pharmacy trailer: Το HBO στον πιο ντοπέ ποδηλατικό αγώνα της Γαλλίας!


    Μέσα στις μεγάλες παραγωγές, το HBO κάνει και κάποιες …θεότρελες ταινίες που μάλλον αποσκοπούν στο να τα έχουν καλά με συγκεκριμένους κωμικούς ηθοποιούς.
    Η mockumentary κωμωδία Tour de Pharmacy διαθέτει ένα cast από τους σπουδαιότερους και πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς, και είναι μια ιδέα του Andy Samberg.

    Αυτός υποδύεται έναν ποδηλάτη που ανταγωνίζεται σε υψηλού επιπέδου ποδηλατικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. 
    Η ταινία είναι μια ξεκαρδιστική σάτιρα για τον κόσμο της ποδηλασίας και το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι ποδηλάτες στο Tour de France τότε, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών!

    Το πρώτο teaser το απέφυγα, αλλά το επίσημο trailer πρέπει να το δείτε, για να καταλάβετε πώς μερικές χαζές ιδέες παίρνουν το πράσινο φως ακόμα και στα πιο μεγάλα δίκτυα.

    Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους John Cena, Freddie Highmore, Daveed Diggs, Orlando Bloom και ένα πλήθος άλλων, όπως ο Jeff Goldblum και ο Mike Tyson.
    Επιπλέον υπάρχει και μια εμφάνιση από τον …βασιλιά του ποδηλατικού ντόπινγκ, Lance Armstrong!

    Στις 8 Ιουλίου στο HBO.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tour de Pharmacy trailer: Το HBO στον πιο ντοπέ ποδηλατικό αγώνα της Γαλλίας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top