F Body Cam trailer: Διαβολικό πνεύμα σκοτώνει αστυνομικούς στο νέο θρίλερ με την Mary J. Blige - FilmBoy Body Cam trailer: Διαβολικό πνεύμα σκοτώνει αστυνομικούς στο νέο θρίλερ με την Mary J. Blige - FilmBoy
  • Latest News

    Body Cam trailer: Διαβολικό πνεύμα σκοτώνει αστυνομικούς στο νέο θρίλερ με την Mary J. Blige



    Επίσημα, η θυγατρική Paramount Players που ίδρυσε ο Jim Gianopoulos σχεδόν με την άφιξή (επιστροφή) του στην Paramount πριν δύο χρόνια, δημιουργήθηκε για να διαχειρίζεται τα... contemporary properties. 
    Όπως αποδείχτηκε, αυτό στη πράξη σήμαινε πως θα αναλάμβανε τις ταινίες που δεν ανήκουν σε συγκεκριμένο genre και δεν μπορούν, ή μάλλον δεν αξίζουν το κόπο και το χρήμα να προωθηθούν με τους παραδοσιακούς τρόπους από τη μαμά εταιρία.



    Η νέα παραγωγή της παραγωγή είναι το Body Cam, ένα αστυνομικό θρίλερ τρόμου που αυτοχαρακτηρίζεται μία μίξη του Get Out με το End of Watch και ακολουθεί την Renee, μια έμπειρη αστυνομικό που γίνεται μάρτυρας της ανεξήγητης δολοφονίας του συναδέλφου της κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας. 
    Όταν ελέγχει τη κάμερα που φορούν πάνω τους, αντιλαμβάνεται πως κάτι περίεργο τον σκότωσε, κάτι υπερφυσικό, και οι έρευνές της αποκαλύπτουν ένα διαβολικό πνεύμα που έχει βάλει στο στόχαστρο τα όργανα της τάξης.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Nicholas McCarthy (The Pact) και Richmond Riedel (Target Practice) και το σκηνοθέτησε ο Malik Vitthal (Imperial Dreams). 
    Πρωταγωνιστούν οι Mary J. Blige (Mudbound) και Nat Wolff (The Kill Team).

    Το Body Cam θα γίνει διαθέσιμο απευθείας σε digital από τις 19 Μαΐου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Body Cam trailer: Διαβολικό πνεύμα σκοτώνει αστυνομικούς στο νέο θρίλερ με την Mary J. Blige Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top