F Cenizo (2016): Δείτε το Ισπανικό sci-fi short που εντυπωσίασε στις ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ #4! - FilmBoy Cenizo (2016): Δείτε το Ισπανικό sci-fi short που εντυπωσίασε στις ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ #4! - FilmBoy
  • Latest News

    Cenizo (2016): Δείτε το Ισπανικό sci-fi short που εντυπωσίασε στις ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ #4!


    Υπό φυσιολογικές συνθήκες, τώρα θα ολοκληρωνόταν η 1η εβδομάδα του 7ου Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ στην Αθήνα και θα ξεκινούσε στη Θεσσαλονίκη.
    Όμως το 2020 μας έκρυβε αυτή τη πολύ δυσάρεστη έκπληξη που, μεταξύ όλων των άλλων, είχε ως συνέπεια και την αναβολή του #HorrorantFilmFestival.

    Για να μην σας αφήσουμε μόνους, το επόμενο διάστημα είπαμε να θυμηθούμε μερικές από τις μικρού μήκους ταινίες που προβλήθηκαν στις Νύχτες Τρόμου των προηγούμενων ετών, και οι δημιουργοί τους είχαν την ευγένεια να δώσουν ελεύθερες στο διαδίκτυο.

    Τι λέτε να ξεκινήσουμε με το Cenizo του Jon Mikel Caballero που προβλήθηκε στο #HFF4;



    Ο μπαμπάς της Έμα υποσχέθηκε στη γυναίκα του να προστατεύει το σπίτι τους από οποιαδήποτε απειλή.
    Όμως δεν είναι και ήρωας σε περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας...

    Πρωταγωνιστούν ο Adam Quintero και η μικρή Ainhoa Tornero.
    Αυτή ήταν η 2η ταινία μικρού μήκους του Ισπανού σκηνοθέτη, ο οποίος πέρυσι ολοκλήρωσε και την 1η του ταινία μεγάλου μήκους, το El increible finde menguante (Ένα απίστευτο μικρό Σαββατοκύριακο).

    Το Cenizo ήταν ο νικητής στο Fantasporto το 2017 και υποψήφιο Καλύτερου short στο Fantasia, Nocturna και φυσικά στο Horrorant.
    Απολαύστε το!
    CENIZO from Jon Mikel Caballero on Vimeo.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cenizo (2016): Δείτε το Ισπανικό sci-fi short που εντυπωσίασε στις ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ #4! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top