F U-235 trailer: Η νέα συναρπαστική ναυτική πολεμική περιπέτεια μας έρχεται από το.. Βέλγιο! - FilmBoy U-235 trailer: Η νέα συναρπαστική ναυτική πολεμική περιπέτεια μας έρχεται από το.. Βέλγιο! - FilmBoy
  • Latest News

    U-235 trailer: Η νέα συναρπαστική ναυτική πολεμική περιπέτεια μας έρχεται από το.. Βέλγιο!


    Οι πολεμικές περιπέτειες που διαδραματίζονται (κυρίως) μέσα σε υποβρύχια είναι ένα ιδιαίτερα λαοφιλές κινηματογραφικό υποείδος που όμως έχει το μειονέκτημα να είναι σχετικά προβλέψιμο, έτσι οι ταινίες του είδους σπάνια ξεπερνούν τη μία το χρόνο. 
    Αυτό όμως τις κάνει να διατηρούν τη φρεσκάδα τους και μας προκαλεί να τους δίνουμε επιπλέον προσοχή, ακόμα κι αν έρχονται από το... Βέλγιο!



    Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το U-235Torpedo) μας βάζει στη καρδιά του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και μας συστήνει μια αταίριαστη ομάδα έμπειρων Βέλγων πολεμιστών που αναλαμβάνουν μια αποστολή αυτοκτονίας, να οδηγήσουν ένα κλεμμένο ναζιστικό υποβρύχιο που μεταφέρει ουράνιο από το Κονγκό στη Νέα Υόρκη, ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί για το περιβόητο σχέδιο Μανχάταν!

    Παρακολουθώντας το trailer γίνεται αντιληπτό πως η ταινία του πρωτοεμφανιζόμενου Sven Huybrechts δεν έχει στόχο να μας μάθει ιστορία αλλά να μας διασκεδάσει με μια συναρπαστική και εντυπωσιακή υποβρύχια περιπέτεια, κάτι που κρίνοντας από της κριτικές το καταφέρνει.

    Το πρωταγωνιστικό cast των Koen De Bouw, Thure Riefenstein, Ella-June Henrard, Joren Seldeslachts, Sven De Ridder, Stefan Perceval και Bert Haelvoet, όπως καταλάβατε διαβάζοντας τα ονόματα, αποτελείται από ηθοποιούς ουσιαστικά άγνωστους εκτός Βελγίου.

    Το U-235 έκανε πρεμιέρα στο Βέλγιο το περασμένο Οκτώβριο και το Μάιο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις vod πλατφόρμες.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: U-235 trailer: Η νέα συναρπαστική ναυτική πολεμική περιπέτεια μας έρχεται από το.. Βέλγιο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top