F Psycho Goreman trailer: Ο σκηνοθέτης του The Void επιστρέφει με μια... όχι και τόσο pg sci-fi κωμωδία τρόμου - FilmBoy Psycho Goreman trailer: Ο σκηνοθέτης του The Void επιστρέφει με μια... όχι και τόσο pg sci-fi κωμωδία τρόμου - FilmBoy
  • Latest News

    Psycho Goreman trailer: Ο σκηνοθέτης του The Void επιστρέφει με μια... όχι και τόσο pg sci-fi κωμωδία τρόμου


    Μετά τη παγκόσμια φεστιβαλική επιτυχία του The Void, ο (συν)σκηνοθέτης Steven Kostanski μας έδωσε το 7ο sequel του Leprechaun και αφού ξεμπέρδεψε και μ' αυτό, ήρθε η ώρα για τη νέα πρωτότυπη δημιουργία του, το Psycho Goreman.

    Τα αδερφάκια Mimi και Luke κατά λάθος ξυπνούν έναν επικίνδυνο εξωγήινο πολέμαρχο που φαίνεται πως ήταν θαμμένος στο κήπο τους! 
    Με τη βοήθεια ενός μαγικού φυλαχτού, τον αναγκάζουν να εκτελέσει τις παιδιάστικες εντολές εντολές τους, κάτι που προσελκύει ένα τσούρμο διαπλανητικών δολοφόνων, μετατρέποντας τη μικρή τους πόλη σε συμπαντικό πεδίο μάχης!



    Αξιοποιώντας το μεγάλο του ατού, τα practical effects, ο Kostanski μας παρουσιάζει μια ταινία ύμνο αλλά ταυτόχρονα παρωδία των εφηβικών horror των 80's.

    Το Psycho Goreman (που διόλου τυχαία διαβάζεται και απλά ως PG) δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας αλλά όταν τελειώσει αυτή η ταραχώδης περίοδος που βιώνουμε παγκοσμίως, είναι σίγουρο πως θα σκάσει μύτη σε πολλά genre φεστιβάλ.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Psycho Goreman trailer: Ο σκηνοθέτης του The Void επιστρέφει με μια... όχι και τόσο pg sci-fi κωμωδία τρόμου Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top