F Behind You trailer: Αν τολμάς, κοίταξε το καθρέφτη μικρή μου... - FilmBoy Behind You trailer: Αν τολμάς, κοίταξε το καθρέφτη μικρή μου... - FilmBoy
  • Latest News

    Behind You trailer: Αν τολμάς, κοίταξε το καθρέφτη μικρή μου...



    Οι καθρέφτες έχουν χρησιμοποιηθεί πολλάκις ως prop σε επιτυχημένες ταινίες με πιο πρόσφατα παραδείγματα το Oculus και το Mirrors
    Δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη λοιπόν πως οι πρωτοεμφανιζόμενοι Andrew Mecham & Matthew Whedon τους επέλεξαν ως πηγή τρόμου για τη ταινία-ντεμπούτο τους, Behind You.



    Η Olivia και η Claire είναι δυο μικρές αδερφές που στέλνονται -αναγκαστικά- να μείνουν με μια θεία που δεν έχουν ξαναδεί. 
    Το πρώτο που παρατηρούν στο σπίτι της είναι πως όλοι οι καθρέφτες είναι καλυμμένοι, με τη θεία να τους απαγορεύει να τους αποκαλύψουν, καθώς και να κατέβουν στο υπόγειο. 
    Η Claire όμως την παρακούει, κατεβαίνει στο υπόγειο όπου βρίσκει έναν καθρέφτη και κατά λάθος απελευθερώνει ένα κακό πνεύμα που είχε καταλάβει παλιότερα τη μητέρα τους.

    Πρωταγωνιστούν οι μικρές Addy Miller (Dark Places) και Elizabeth Birkner (The Outpost) με την Jan Broberg (Maniac) να υποδύεται τη θεία.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Behind You trailer: Αν τολμάς, κοίταξε το καθρέφτη μικρή μου... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top