F Lost Transmissions trailer: Μουσική και ψυχική υγεία μπλέκονται στο νέο indie δράμα με τους Simon Pegg & Juno Temple - FilmBoy Lost Transmissions trailer: Μουσική και ψυχική υγεία μπλέκονται στο νέο indie δράμα με τους Simon Pegg & Juno Temple - FilmBoy
  • Latest News

    Lost Transmissions trailer: Μουσική και ψυχική υγεία μπλέκονται στο νέο indie δράμα με τους Simon Pegg & Juno Temple


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Gravitas Ventures το trailer της ενδιαφέρουσας indie δραματικής ταινίας Lost Transmissions.

    Η Hannah είναι μια νεαρή, ντροπαλή αλλά ταλαντούχα τραγουδοποιός. 
    Ο Theo Ross είναι ένας γνωστός μουσικός παραγωγός που την βοηθάει να πετύχει το στόχο της. 
    Όμως ο Theo είναι και ένας άνδρας με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και όταν σταματάει να παίρνει τα φάρμακα για τη σχιζοφρένεια, χάνεται σε ένα παραληρηματικό ταξίδι στο Λος Άντζελες. 
    Η Hannah τότε αποφασίζει να επιστρατεύσει φίλους και γνωστούς για να τον βρουν και να τον παραδώσουν στο ψυχιατρικό ίδρυμα.



    Το Lost Transmissions είναι η παρθενική ταινία της Katharine O'Brien, η οποία εμπνευσμένη από προσωπικά βιώματα, διηγείται ταυτόχρονα μια δύσκολη ιστορία μουσικής, φιλίας και ψυχασθένειας, τονίζοντας παράλληλα και τα προβλήματα του συστήματος υγείας.

    Πρωταγωνιστούν οι Simon Pegg (Terminal), Juno Temple (Wonder Wheel), Alexandra Daddario (Nomis), Jamie Harris (Knight of Cups), Rebecca Hazlewood (Equals), Tao Okamoto (The Wolverine) και Bria Vinaite (The Florida Project).

    Το Lost Transmissions έκανε πρεμιέρα στο περσινό Tribeca και σε λίγες ημέρες θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lost Transmissions trailer: Μουσική και ψυχική υγεία μπλέκονται στο νέο indie δράμα με τους Simon Pegg & Juno Temple Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top