F Arkansas trailer: Liam Hemsworth και Vince Vaughn στο crime drama του Clark Duke - FilmBoy Arkansas trailer: Liam Hemsworth και Vince Vaughn στο crime drama του Clark Duke - FilmBoy
  • Latest News

    Arkansas trailer: Liam Hemsworth και Vince Vaughn στο crime drama του Clark Duke


    Από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες σε supporting ρόλους κωμικών ταινιών και σειρών, ο Clark Duke (Hot Tub Time Machine), μόλις στα 35 του κάνει το μεγάλο βήμα και περνάει (και) πίσω από τη κάμερα παρουσιάζοντας τη πρώτη του ταινία με τίτλο Arkansas.

    Διασκευάζοντας το ομότιτλο βιβλίο του John Brandon, το στόρι μας πάει...που αλλού, στο Arkansas των ΗΠΑ, εκεί όπου ζουν οι Kyle και Swin, δυο φίλοι που το πρωί εργάζονται ως φύλακες ενός πάρκου ενώ το βράδυ μεταφέρουν ναρκωτικά για τον μεγαλέμπορο της περιοχής με το ψευδώνυμο Frog. 
    Η συνεργασία τους μαζί του προϋποθέτει κάποιους πολύ αυστηρούς κανόνες, τους οποίους οι δύο φίλοι δεν παίρνουν ιδιαίτερα στα σοβαρά, και έρχεται κάποια στιγμή που μπαίνουν στο στόχαστρο του.



    Πρωταγωνιστούν οι Liam Hemsworth (Independence Day: Resurgence), Vince Vaughn (Fighting with My Family), John Malkovich (Velvet Buzzsaw), Michael Kenneth Williams (The Red Sea Diving Resort), Vivica Fox (Kill Bill: Vol. 1) και φυσικά ο ίδιος ο Clark Duke.

    Τη διανομή του Arkansas ανέλαβε η Lionsgate βγάζοντάς το στις αρχές Μαΐου ταυτόχρονα σε λίγους κινηματογράφους, vod και home video. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Arkansas trailer: Liam Hemsworth και Vince Vaughn στο crime drama του Clark Duke Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top