F ZeroZeroZero trailer: Οι δημιουργοί του Gomorrah μας βάζουν στα άδυτα του εμπορίου κοκαΐνης! - FilmBoy ZeroZeroZero trailer: Οι δημιουργοί του Gomorrah μας βάζουν στα άδυτα του εμπορίου κοκαΐνης! - FilmBoy
  • Latest News

    ZeroZeroZero trailer: Οι δημιουργοί του Gomorrah μας βάζουν στα άδυτα του εμπορίου κοκαΐνης!


    Το παρθενικό του συγγραφικό έργο Gomorrah μεταφέρθηκε με εξίσου μεγάλη επιτυχία στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. 
    Ήταν λογικό οι παραγωγοί να ρίξουν τα βλέμματά τους και στα νεότερα έργα του Roberto Saviano, όπου και εντόπισαν το ZeroZeroZero.

    Η ιστορία του μας βάζει στα άδυτα του εμπόρου κοκαΐνης από τη παραγωγή μέχρι τη κατανάλωση, επικεντρώνοντας σε μια μεγάλη παραγγελία 5 τόνων και στη πορεία του από τη Νότια Αμερική προς την Ευρώπη.



    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Stefano Sollima, Leonardo Fasoli (σκηνοθέτης και δημιουργός του τηλεοπτικού Gomorrah) και Mauricio Katz (The Chosen One).



    Από το διεθνές cast ξεχωρίζουν οι Gabriel Byrne (Hereditary), Andrea Riseborough (Waco) Dane DeHaan (Valerian and the City of a Thousand Planets), Harold Torres (Mexico Barbaro) και Giuseppe De Domenico.

    Το ZeroZeroZero είναι μια παραγωγή του Sky Italia με τη μίνι-σειρά 8 επεισοδίων να ξεκινάει τις προβολές του στην Ιταλική τηλεόραση στις 14 Φεβρουαρίου με την προσθήκη του στο Amazon Prime να ακολουθεί στις 6 Μαρτίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ZeroZeroZero trailer: Οι δημιουργοί του Gomorrah μας βάζουν στα άδυτα του εμπορίου κοκαΐνης! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top