F Utopia Falls trailer: Ο Busta Rhymes γίνεται σύμβολο πολιτιστικής επανάστασης στην sci-fi χορευτική σειρά του Hulu! - FilmBoy Utopia Falls trailer: Ο Busta Rhymes γίνεται σύμβολο πολιτιστικής επανάστασης στην sci-fi χορευτική σειρά του Hulu! - FilmBoy
  • Latest News

    Utopia Falls trailer: Ο Busta Rhymes γίνεται σύμβολο πολιτιστικής επανάστασης στην sci-fi χορευτική σειρά του Hulu!


    Ειλικρινά δε ξέρω πως να αρχίσω τη παρουσίαση της νέας σειράς του Hulu μιας και το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι μας αποκαλύπτει μια τόσο εκ πρώτης όψεως γελοία ιδέα που αυτός που της έδωσε το πράσινο φως είτε θα πρέπει να γίνει γενικός διευθυντής είτε να τον υποβιβάσουν να ψήνει καφέδες και να βγάζει φωτοτυπίες, με μια ταμπέλα "I'm a Dork" κρεμασμένη στο λαιμό.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο βιντεοκλιπάκιας R.T. Thorne με το στόρι να μας πηγαίνει σε έναν φουτουριστικό δυστοπικό κόσμο, στον οποίον οι νέοι δημιουργούν ομάδες χορού και ανταγωνίζονται η μία την άλλη ως φόρος τιμής προς τους ευεργέτες τους. 
    Μέχρι που ένας απ' αυτούς ανακαλύπτει κρυμμένα δείγματα έργων τέχνης του παρελθόντος, από πίνακες ζωγραφικής μέχρι φυσικά μουσική, με αυτή τους την ανακάλυψη να απειλεί ολόκληρη τη κοινωνία! 
    Don't ask...



    Κάτι μεταξύ The Giver και So You Think You Can Dance, το Utopia Falls είναι ότι πιο εξωφρενικό έχουμε δει το τελευταίο διάστημα, κάτι που βέβαια δεν αποκλείεται να του βγει και σε καλό!

    Σε όσους όλος αυτός ο αχταρμάς ξύπνησε μια περιέργεια, δε θα χρειαστεί να περιμένετε με τα επεισόδια να ανεβαίνουν στο Hulu στις 14 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Utopia Falls trailer: Ο Busta Rhymes γίνεται σύμβολο πολιτιστικής επανάστασης στην sci-fi χορευτική σειρά του Hulu! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top