F Comic-Con 2019: Οι τηλεοπτικοί Watchmen του Damon Lindelof μας αρέσουν πολύ! (trailer) - FilmBoy Comic-Con 2019: Οι τηλεοπτικοί Watchmen του Damon Lindelof μας αρέσουν πολύ! (trailer) - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2019: Οι τηλεοπτικοί Watchmen του Damon Lindelof μας αρέσουν πολύ! (trailer)


    Κατ' αρχάς να ομολογήσω πως η μόνη μου σχέση με το διάσημο κόμικ των Alan Moore και Dave Gibbons, είναι η ομότιτλη ταινία του Zack Snyder του 2009, η οποία παρά τα προβλήματά της, ήταν αναπάντεχα απολαυστική.

    Η ανακοίνωση πως ο Damon Lindelof, συνδημιουργός των Lost και The Leftovers ανέλαβε να μεταφέρει του Watchmen στη μικρή οθόνη του HBO μου προκάλεσε έναν συγκρατημένο ενθουσιασμό. 

    Μέχρι που το κανάλι, με αφορμή την San Diego Comic-Con έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο trailer και o ενθουσιασμός έπαψε να είναι συγκρατημένος!

    Σύμφωνα με το δημιουργό του, η σειρά δεν θα είναι μια διασκευή του κόμικ, αλλά ένα "remix" του πρωτότυπου υλικού, με μια ολοκαίνουρια ιστορία τοποθετημένη στο κόσμο όπου τα αρχικά γεγονότα έλαβαν χώρα.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το Watchmen μας πάει σε μια εναλλακτική σύγχρονη Αμερική, όπου οι μασκοφόροι εκδικητές έχουν απαγορευτεί λόγω των βίαιων μεθόδων δράσης τους. 

    Παρά την απαγόρευση, κάποιοι απ' αυτούς συγκεντρώνονται και ετοιμάζονται να αρχίσουν μια επανάσταση, ενώ άλλοι προσπαθούν να τους σταματήσουν. 
    Όλο αυτό εγείρει τη πολύ σημαντική ερώτηση: Who watches the Watchmen?

    Πρωταγωνιστούν οι Regina King (Seven Seconds), Don Johnson (Blood & Oil), Tim Blake Nelson (Klondike), Louis Gossett Jr (Extant), Adelaide Clemens (Rectify), Andrew Howard (Hell on Wheels), Jeremy Irons (Justice League), Tom Mison (Sleepy Hollow), Sara Vickers (Endeavour), Frances Fisher (Masters of Sex), Yahya Abdul-Mateen II (The Get Down) και η Jean Smart (Legion)!

    Το Watchmen θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2019: Οι τηλεοπτικοί Watchmen του Damon Lindelof μας αρέσουν πολύ! (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top