F Go Karts trailer: 15χρονος Αυστραλός θέλει να γίνει πρωταθλητής των kart στη νέα original ταινία του Netflix - FilmBoy Go Karts trailer: 15χρονος Αυστραλός θέλει να γίνει πρωταθλητής των kart στη νέα original ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Go Karts trailer: 15χρονος Αυστραλός θέλει να γίνει πρωταθλητής των kart στη νέα original ταινία του Netflix



    Εντάξει, καταλαβαίνω πως δε θέλει να χάσει το εφηβικό/νεανικό κοινό του από το Disney+ αλλά τους τελευταίους μήνες έχω την αίσθηση πως ο Ted το έχει παρακάνει με το Netflix να μοιάζει όλο και περισσότερο με Nickelodeon!

    Η νέα προσθήκη στη λίστα με τις παραγωγές που απευθύνονται κυρίως σε εφηβικές ηλικίες είναι το Go Karts, μια αυστραλέζικη οικογενειακή ταινία με κεντρικό ήρωα τον Jack, έναν 15χρονο που μετακομίζει με τη μητέρα του σε άλλη πόλη και όταν ανακαλύπτει τους αγώνες go kart, αφιερώνεται στο άθλημα. 
    Έχοντας τη στήριξη ενός παλιού οδηγού με σκοτεινό παρελθόν και των καινούργιων του κολλητών, το αγόρι θα μάθει να δαμάζει την ασυγκράτητη προσωπικότητά του με σκοπό να κερδίσει τον εθνικό τίτλο... σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.



    Σεναριογράφος είναι κάποιος Steve Worland, ενώ στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Owen Trevor της σειράς Top Gear!

    Δίπλα στους πρωτοεμφανιζόμενους πιτσιρικάδες, βρίσκουμε τους Richard Roxburgh (Hacksaw Ridge) και Frances O'Connor (The Conjuring 2).

    Το Go Karts θα ανέβει στο Netflix στις 13 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Go Karts trailer: 15χρονος Αυστραλός θέλει να γίνει πρωταθλητής των kart στη νέα original ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top