F Charlatan trailer: Η άγνωστη ιστορία ενός Τσέχου θεραπευτή στις αρχές του 20ου αιώνα! - FilmBoy Charlatan trailer: Η άγνωστη ιστορία ενός Τσέχου θεραπευτή στις αρχές του 20ου αιώνα! - FilmBoy
  • Latest News

    Charlatan trailer: Η άγνωστη ιστορία ενός Τσέχου θεραπευτή στις αρχές του 20ου αιώνα!


    Τη μέρα που γράφεται το παρόν άρθρο έβγαινε στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία της Agnieszka Holland, Mr. Jones, με την αισίως 70χρονη Πολωνή δημιουργό να έχει πανέτοιμο το επόμενό της πόνημα που θα κάνει σε λίγες ημέρες πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βερολίνου.

    Το Charlatan είναι μια επική βιογραφική ταινία που αναβιώνει τις ημέρες και τα έργα του Jan Mikolasek, ενός Τσέχου φυσικού θεραπευτή που χωρίς καμία επίσημη ιατρική γνώση, μονάχα με τα γιατροσόφια της μητέρας του και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των φυσικών συστατικών της χλωρίδας κατάφερε να γιατρέψει πάνω από 5 εκατομμύρια κόσμο και μάλιστα σε πολύ δύσκολα χρόνια. 
    Ο ίδιος έζησε και έδρασε κάτω από δύο κατοχές, τη ναζιστική και τη κομμουνιστική, ενώ ταυτόχρονα είχε να πολεμήσει την δυσπιστία αλλά και τους προσωπικούς του δαίμονες.



    Το σενάριο του Charlatan έγραψε ο Marek Epstein (Vaclav) και πρωταγωνιστεί ο Ivan Trojan (Burning Bush).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Charlatan trailer: Η άγνωστη ιστορία ενός Τσέχου θεραπευτή στις αρχές του 20ου αιώνα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top