F Vivarium trailer: Jesse Eisenberg & Imogen Poots παγιδεύονται σε μια εφιαλτική αδιέξοδη γειτονιά! - FilmBoy Vivarium trailer: Jesse Eisenberg & Imogen Poots παγιδεύονται σε μια εφιαλτική αδιέξοδη γειτονιά! - FilmBoy
  • Latest News

    Vivarium trailer: Jesse Eisenberg & Imogen Poots παγιδεύονται σε μια εφιαλτική αδιέξοδη γειτονιά!


    Παρότι η πρώτη της ταινία Without Name δεν σημείωσε κάποια αξιοσημείωτη επιτυχία, έδειξε πως η σκηνοθέτιδα Lorcan Finnegan έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη ματιά, με το νέο της φιλμ Vivarium να δικαιώνει αυτούς που την εμπιστεύτηκαν.

    Σύμφωνα με το στόρι, η Gemma και ο Tom είναι ένα νεαρό ζευγάρι σε αναζήτηση σπιτιού. 
    Ένας μυστηριώδης μεσίτης τους ενημερώνει για μια νέα κοινότητα και τους οδηγεί εκεί για να τους δείξει ένα από τα σπίτια. 
    Ξαφνικά όμως εξαφανίζεται, στη προσπάθειά τους να φύγουν ανακαλύπτουν πως οι δρόμοι είναι ένας ατέλειωτος λαβύρινθος χωρίς διέξοδο!

    Το σενάριο έγραψε η Finnegan και πάλι σε συνεργασία με τον συνεργάτη της Garret Shanley και πρωταγωνιστούν οι Jesse Eisenberg και Imogen Poots στη δεύτερη σερί συνύπαρξή τους μετά το The Art of Self-Defense.

    Το Vivarium έκανε παγκόσμια πρεμιέρα πριν λίγους μήνες στις Κάννες κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές, και μέσα στην άνοιξη θα αρχίσει η διανομή του στις διεθνείς αγορές.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Vivarium trailer: Jesse Eisenberg & Imogen Poots παγιδεύονται σε μια εφιαλτική αδιέξοδη γειτονιά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top