F Bull trailer: Το πολυβραβευμένο ανθρώπινο δράμα της Annie Silverstein μας αποκαλύπτεται - FilmBoy Bull trailer: Το πολυβραβευμένο ανθρώπινο δράμα της Annie Silverstein μας αποκαλύπτεται - FilmBoy
  • Latest News

    Bull trailer: Το πολυβραβευμένο ανθρώπινο δράμα της Annie Silverstein μας αποκαλύπτεται



    Με αφορμή τη προσεχή πρεμιέρα του στις αμερικάνικες αίθουσες, η Samuel Goldwyn Films έδωσε στη δημοσιότητα το trailer ενός από τα φεστιβαλικά χιτς της χρονιάς, του δραματικού Bull.

    Η ταινία επικεντρώνεται στην Kris, ένα 14χρονο κορίτσι που ζει με τη θεία της όσο η μητέρα της εκτίει ποινή φυλάκισης και με τη συμπεριφορά της δείχνει πως πολύ σύντομα θα ακολουθήσει τα βήματά της. 
    Για να γλιτώσει τα χειρότερα, αναγκάζεται να εργαστεί στο κτήμα του Abe, ενός βετεράνου καβαλάρη ταύρων που δεν μπορεί να αποδεχτεί πως οι μέρες του στο ροντέο τέλειωσαν. 
    Οι δυο τους αναπτύσσουν μια αναπάντεχη φιλία που τους βοηθάει να αντιληφθούν την αξία αλλά και τους πόνους της ζωής.

    Το Bull έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες στο τμήμα Un Certain Regard όπου κέρδισε τις εντυπώσεις, και συνέχισε τη επιτυχημένη πορεία του σε φεστιβάλ σε όλο το κόσμο.

    Δημιουργός του είναι η Annie Silverstein, που μετά από μερικές μικρού μήκους ταινίες και ντοκιμαντέρ, κάνει εδώ το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. 
    Πρωταγωνιστούν οι Rob Morgan (Brawl in Cell Block 99), Yolonda Ross (Out of Blue) και η νεαρή Amber Havard.

    Το Bull ήταν προγραμματισμένο να βγει παράλληλα σε περιορισμένη διανομή και vod στα τέλη Μαρτίου, όμως για τους ευνόητους λόγους, θα κάνει την εμφ΄νισή του απευθείας σε home video τη Πρωταπριλιά. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bull trailer: Το πολυβραβευμένο ανθρώπινο δράμα της Annie Silverstein μας αποκαλύπτεται Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top