F The Night Clerk trailer: Ο Tye Sheridan αφήνει τα γυαλιά του Cyclops και παίρνει μάτι τους ενοίκους του ξενοδοχείου του! - FilmBoy The Night Clerk trailer: Ο Tye Sheridan αφήνει τα γυαλιά του Cyclops και παίρνει μάτι τους ενοίκους του ξενοδοχείου του! - FilmBoy
  • Latest News

    The Night Clerk trailer: Ο Tye Sheridan αφήνει τα γυαλιά του Cyclops και παίρνει μάτι τους ενοίκους του ξενοδοχείου του!



    Με τη καριέρα του ως Cyclops [γέλια] στη νέα γενιά των X-Men να έχει τελειώσει, ο Tye Sheridan επιστρέφει σε πιο μικρές indie ταινίες, με το The Night Clerk της Saban Films να... μη το λες και ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη καριέρα του.

    Σε αυτό υποδύεται τον Bart, έναν νυχτερινό ρεσεψιονίστ ενός μικρού ξενοδοχείου. 
    Ο Bart λοιπόν, έχει προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς και για να τα λύσει παρακολουθεί τους ενοίκους των δωματίων από τις κρυφές κάμερες και προσπαθεί να μιμηθεί τους τρόπους τους... καθόλου creepy! 
    Μέχρι που ένα βράδυ γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας, και με τα μυστικά του να βγαίνουν στη φόρα, γίνεται ο υπ αριθμόν ένα ύποπτος.




    Το The Night Clerk είναι η νέα ταινία του Michael Cristofer, πολυβραβευμένου θεατρικού συγγραφέα και σκηνοθέτη, ο οποίος όμως σε εμάς είναι γνωστός μάλλον μόνο ως τηλεοπτικός ηθοποιός σε σειρές όπως το Mr. Robot και Smash
    Κινηματογραφικά δεν έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του ούτε μπροστά ούτε πίσω από τις κάμερες με τη προηγούμενή του ταινία, το Original Sin με Jolie-Banderas να κοντεύει να κλείσει 20ετία!



    Εν πάση περιπτώσει, στο The Night Clerk συμπρωταγωνιστούν οι Ana de Armas (Knives Out), Helen Hunt (I See You) και John Leguizamo (Playing with Fire) και θα βγει παράλληλα στις αμερικάνικες αίθουσες και σε vod στα τέλη Φεβρουαρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Night Clerk trailer: Ο Tye Sheridan αφήνει τα γυαλιά του Cyclops και παίρνει μάτι τους ενοίκους του ξενοδοχείου του! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top