F The New Mutants trailer: Πώς φτάσαμε εδώ, 2 χρόνια μετά το πρώτο teaser! - FilmBoy The New Mutants trailer: Πώς φτάσαμε εδώ, 2 χρόνια μετά το πρώτο teaser! - FilmBoy
  • Latest News

    The New Mutants trailer: Πώς φτάσαμε εδώ, 2 χρόνια μετά το πρώτο teaser!


    Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει πως ένα εξαιρετικά επιτυχημένο teaser trailer θα μπορούσε να οδηγήσει μια ταινία (παραλίγο) στον κάλαθο των αχρήστων; 
    Αυτό ακριβώς συνέβη στη περίπτωση του The New Mutants, της νέας ταινίας X-Men που περιμένει τη πρεμιέρα της από το 2017 και τελικά θα μας έρθει τη προσεχή άνοιξη. 
    Πάμε να θυμηθούμε γιατί...

    Έτος 2014. Ο Josh Boone μόλις έχει παραδώσει το εξαιρετικά επιτυχημένο The Fault in Our Stars και μαζί με τον παιδικό του φίλο Knate Lee, ετοιμάζουν ένα κόμικ με ήρωες των X-Men και εξαιρετικά σκοτεινό ύφος, με σκοπό τη κινηματογραφική του διασκευή και μάλιστα ως τριλογία. 
    Με την ευλογία του παραγωγού Simon Kinberg και της Fox, το project πήρε το πράσινο φως, και το καλοκαίρι του 2017 έβαλαν μπρος τις κάμερες. 
    Δύο μήνες αργότερα τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν... παρά τα παραπονάκια του Boone πως το αποτέλεσμα ήταν αρκετά πιο light από το όραμά του, η κυκλοφορία του πρώτου trailer προκάλεσε ενθουσιασμό στο κοινό με το horror ύφος του.

    Εδώ ακριβώς αρχίζει η παράνοια, με την Fox (που βρισκόταν στα πολύ πάνω της μετά την επιτυχία του Deadpool) να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το hype και να δίνει εντολή να γίνουν reshoots ώστε να τονιστεί το horror στοιχείο, όπως δηλαδή ήθελε αρχικά ο Boone
    Όπως λέει όμως ο σοφός λαός, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι... έτσι, οι πολλές και διαφορετικές απόψεις που έπεσαν στο τραπέζι σχετικά με τα reshoots έφερναν συνεχώς και άλλες καθυστερήσεις, με τις φήμες να λένε ότι έφτασαν στο σημείο να θέλουν να ξαναγυριστεί η μισή ταινία. 
    Αυτό βέβαια προκάλεσε άλλα προβλήματα μιας και το κόστος εκτοξευόταν, με την Fox να το ξανασκέφτεται. 
    Κάπου εκεί έρχεται το τελειωτικό χτύπημα, με την όλη διαδικασία εξαγοράς της Fox από την Disney να βάζει το project στο πάγο, και όταν τελικά αυτή ολοκληρώθηκε, οι ιθύνοντες της δεύτερης να χαρακτηρίζουν τη ταινία αντιεμπορική και να σκέφτονται να τη βάλουν στο ράφι ή στη καλύτερη να τη βγάλουν στο Disney+!!!

    Μετά από όλο αυτό το χάος και τα δύο χαμένα χρόνια, πάρθηκε η απόφαση να μη γίνουν καθόλου reshoots, παρά μόνο ένα μικρό μοντάζ ώστε να αφαιρεθούν τα ούτως ή άλλως ελάχιστα στοιχεία που συνέδεαν τη ταινία με το MCU, να κυκλοφορήσει ως stand-alone spin-off έχοντας την αρχική του μορφή, όπως δηλαδή γυρίστηκε το 2017, η οποία εξάλλου είχε ιδιαίτερα θετικές αντιδράσεις στα test screenings.

    Και φτάσαμε αισίως στην αυγή του 2020, με την Fox να συνεχίζει το promotion της ίδιας ουσιαστικά ταινίας όπως το ξεκίνησε πριν δυόμιση χρόνια, δίνοντας στη δημοσιότητα το νέο trailer που είναι εξίσου καλό με το πρώτο... αν όχι καλύτερο.

    Υπενθυμίζουμε πως το στόρι μας συστήνει πέντε νεαρούς μεταλλαγμένους (Magik, Wolfsbane, Cannonball, Sunspot, Mirage) που βρίσκονται σε μια μυστική εγκατάσταση όπου (υποτίθεται πως) μαθαίνουν να κατανοούν και να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους όπως δεν αργούν να καταλάβουν πως είναι φυλακισμένοι και δε πρόκειται να φύγουν από εκεί ζωντανοί.

    Πρωταγωνιστούν οι Maisie Williams (Mary Shelley), Anya Taylor-Joy (Glass), Charlie Heaton (Marrowbone), Alice Braga (Elysium), Blu Hunt (Another Life) και Henry Zaga (Looking for Alaska).

    Απολαύστε το trailer και ραντεβού τον Απρίλιο στις αίθουσες...αν δεν αλλάξει πάλι κάτι!

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The New Mutants trailer: Πώς φτάσαμε εδώ, 2 χρόνια μετά το πρώτο teaser! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top