F After Midnight trailer: Ο δημιουργός του The Battery επιστρέφει με ένα νέο δυνατό ψυχολογικό θρίλερ - FilmBoy After Midnight trailer: Ο δημιουργός του The Battery επιστρέφει με ένα νέο δυνατό ψυχολογικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    After Midnight trailer: Ο δημιουργός του The Battery επιστρέφει με ένα νέο δυνατό ψυχολογικό θρίλερ



    Το 2012 ήρθε από το πουθενά και μας έφερε το The Battery, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πρωτότυπο θρίλερ που άλλαξε τους κανόνες του είδους του zombie horror και κέρδισε βραβεία όπου κι αν προβλήθηκε. 
    Τρία χρόνια αργότερα ακολούθησε η no-budget κωμωδία Tex Montana Will Survive (την οποία μπορείτε να δείτε ελεύθερα και νόμιμα εδώ). 
    Φέτος, ο Jeremy Gardner επιστρέφει, αυτή τη φορά με κανονικό budget, με το ψυχολογικό θρίλερ τρόμου After Midnight.

    Ο Hank και η Abby ζουν τον έρωτά τους επί σχεδόν δέκα χρόνια σε μια μικρή ειδυλλιακή πόλη. 
    Το όνειρο όμως γίνεται εφιάλτης όταν ένα πρωινό η Abby εξαφανίζεται, αφήνοντας πίσω της μόνο ένα αινιγματικό σημείωμα. 
    Η ζωή του Hank πάει από το κακό στο χειρότερο και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα άγριο πλάσμα κάνει την εμφάνισή του στην άκρη του οικοπέδου του.

    Μια μίξη αισθηματικού δράματος, ψυχολογικού δράματος και creature horror, το After Midnight έχει ήδη κερδίσει το κοινό από τις πρώτες φεστιβαλικές του προβολές σε Tribeca, Sitges, Fantastic Fest κ.α. και ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες σε περιορισμένη διανομή και παράλληλα σε vod.

    Όπως και στις προηγούμενες ταινίες του ο Jeremy Gardner έχει το τριπλό ρόλο σεναριογράφου, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, με την Brea Grant (Detour) να εμφανίζεται δίπλα του.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: After Midnight trailer: Ο δημιουργός του The Battery επιστρέφει με ένα νέο δυνατό ψυχολογικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top