F The Climb trailer: Αν ο κολλητός σας πήγαινε με την αρραβωνιαστικιά σας, τι θα κάνατε; - FilmBoy The Climb trailer: Αν ο κολλητός σας πήγαινε με την αρραβωνιαστικιά σας, τι θα κάνατε; - FilmBoy
  • Latest News

    The Climb trailer: Αν ο κολλητός σας πήγαινε με την αρραβωνιαστικιά σας, τι θα κάνατε;


    Μία σεξιστική ως προς τη διατύπωσή της όμως αληθινή ως προς το νόημά της έκφραση είναι το γνωστό μάλλον στους περισσότερους bros before hoes, που με λίγα λόγια βάζει την ανδρική φιλία πάνω από τα γκομενικά. 
    Με τη παραβίαση αυτού του άγραφου κανόνα καταπιάνεται η νέα δραμεντί της Sony, The Climb.


    Ο Kyle και ο Mike είναι κολλητοί, μέχρι που η φιλία τους δοκιμάζεται όταν ο δεύτερος πάει με την αρραβωνιαστικιά του πρώτου.
    Ίσως κάποιοι άλλοι διέγραφαν οριστικά τη φιλία τους, όμως σε αυτή τη περίπτωση η σχέση τους περνάει μέσα από μια ταραχώδη μακροχρόνια πορεία.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο short των πρωτοεμφανιζόμενων Michael Angelo Covino και Kyle Marvin, οι οποίοι επιστρέφουν σε σενάριο σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Το The Climb έχει ήδη περάσει από Κάννες, Telluride, Sundance, Τορόντο και πολλά ακόμη φεστιβάλ όπου κέρδισε βραβεία, εντυπώσεις και μια συμφωνία διανομής από την Sony Pictures Classics, που έχει προγραμματίσει την έξοδο για το Μάρτιο.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Climb trailer: Αν ο κολλητός σας πήγαινε με την αρραβωνιαστικιά σας, τι θα κάνατε; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top