F The Way Back trailer: Ο Ben Affleck ψάχνει το restart του - FilmBoy The Way Back trailer: Ο Ben Affleck ψάχνει το restart του - FilmBoy
  • Latest News

    The Way Back trailer: Ο Ben Affleck ψάχνει το restart του


    Είναι ο Ben Affleck καλός ηθοποιός; 
    Αφήνοντας αυτή την ερώτηση να αιωρείται, πλησιάζοντας τα 50 του, και μετά από μια σειρά αποτυχημένων επιλογών στην επαγγελματική αλλά και τη προσωπική του ζωή, ο Affleck είναι σίγουρα ένας ηθοποιός σε κρίση και ο μόνος τρόπος να επιστρέψει είναι να πατήσει το restart. 
    Αναμενόμενα λοιπόν, το επόμενο διάστημα θα τον δούμε σε ταινίες πιο... χαμηλών προδιαγραφών όπως το The Way Back.

    Πρωταγωνιστής είναι ο Jack Cunningham, ένας άνδρας που στα νιάτα του είχε χαρακτηριστεί ως μπασκετικό φαινόμενο, όμως εκεί που ήταν έτοιμος να εκτοξευθεί, εξαφανίστηκε και πλέον ζει βουτηγμένος στους εθισμούς του κάνοντας δουλειές του ποδαριού. 

    Μέχρι που η τύχη τον φέρνει πίσω στα γήπεδα, και προπονώντας μια σχολική ομάδα μπάσκετ προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό του.

    Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Gavin O'Connor ξανασυνεργάζεται με τον Ben Affleck τρία χρόνια μετά το The Accountant σε μια ταινία με εμφανείς παραλληλισμούς με τη ζωή του ηθοποιού, η οποία όμως δε μοιάζει να ξεφεύγει ούτε στο ελάχιστον από τα κλισέ του είδους των αθλητικών δραμάτων.

    Το The Way Back θα δούμε στις αρχές Μαρτίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Way Back trailer: Ο Ben Affleck ψάχνει το restart του Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top