F Η βιογραφία του Bruce Lee έρχεται στην μεγάλη οθόνη με τίτλο Birth of The Dragon - FilmBoy Η βιογραφία του Bruce Lee έρχεται στην μεγάλη οθόνη με τίτλο Birth of The Dragon - FilmBoy
  • Latest News

    Η βιογραφία του Bruce Lee έρχεται στην μεγάλη οθόνη με τίτλο Birth of The Dragon


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Φαντάζομαι όλοι οι φαν του Bruce Lee θα θυμάστε το Dragon (1993) του Rob Cohen όπου ο Jason Scott Lee υποδύθηκε τον θρύλο των πολεμικών τεχνών.

    Είτε θα το είχατε νοικιάσει σε βιντεοκασέτα (οι πιο παλιοί σινεμαδάκι), είτε θα το είχατε πετύχει σε κανά ιδιωτικό κανάλι.

    20 χρόνια μετά, το Hollywood Reporter μας ενημερώνει πως ετοιμάζεται μια νέα βιογραφία με την ονομασία Birth of The Dragon.

    Την παραγωγή θα αναλάβουν οι QED International και Groundswell Productions και το σενάριο οι Stephen Rivele και Christopher Wilkinson που είναι εξασκημένοι στο είδος μετά τα Ali και Νixon...




    Η ταινία θα είναι συνδυασμός της παραδοσιακής βιογραφικής ταινίας με ταινία δράσης, θα βασίζεται φυσικά σε αληθινά γεγονότα και θα ακολουθεί τα γεγονότα μετά την θρυλική μονομαχία του 1965 όπου ο Bruce Lee αντιμετώπισε τον Wong Jack Man.

    Στην εκδοχή της ταινίας όμως, οι δυο τους θα συμμαχήσουν και θα τραβηχτούν μέχρι Σικάγο για να κατατροπώσουν κάτι γκάνγκστερ από την Chinatown.

    Ας ελπίζουμε να προκύψει Bruce Lee και όχι κου...λή!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η βιογραφία του Bruce Lee έρχεται στην μεγάλη οθόνη με τίτλο Birth of The Dragon Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top