F Seberg trailer: Η Kristen Stewart καταδιώκεται από το FBI στη βιογραφική ταινία της ακτιβίστριας ηθοποιού - FilmBoy Seberg trailer: Η Kristen Stewart καταδιώκεται από το FBI στη βιογραφική ταινία της ακτιβίστριας ηθοποιού - FilmBoy
  • Latest News

    Seberg trailer: Η Kristen Stewart καταδιώκεται από το FBI στη βιογραφική ταινία της ακτιβίστριας ηθοποιού


    Με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στα Charlie's Angels και Underwater που θα δούμε μέσα στο επόμενο δίμηνο, η Kristen Stewart θα αποδείξει πως το Snow White and the Huntsman ήταν μόνο μια κακή επιλογή και μπορεί να τα καταφέρει και στα blockbusters το ίδιο καλά όπως και στις σινεφίλ ταινίες, στις οποίες έχει πια καθιερωθεί και διαπρέπει.

    Ενδιαμέσως όμως, θα τη δούμε σε μία ακόμη ταινία, το βιογραφικό δραματικό θρίλερ Seberg που θα μας πάει στα τέλη της δεκαετίας του '60, όταν η εμβληματική ηθοποιός και σύμβολο του γαλλικού Νέου Κύματος Jean Seberg βρέθηκε στο στόχαστρο του FBI λόγω της ακτιβιστικής της δράσης και της σχέσης της με τον Hakim Abdullah Jamal, ξάδερφο του Malcolm X. 

    Η δράση του προγράμματος COINTELPRO του FBI φρόντιζε να την παρενοχλεί συστηματικά, να την εκφοβίζει και να τη δυσφημεί με σκοπό τη μείωση της δημόσιας εικόνας της και καταστροφή της επαγγελματικής της καριέρας, κάτι που οδήγησε στη φθορά της ψυχικής της υγείας και τελικά στην αυτοκτονία.

    Το σενάριο του Seberg έγραψαν οι Joe Shrapnel & Anna Waterhouse (The Aftermath) με τον θεατρικό σκηνοθέτη Benedict Andrews (Una) να κάθεται πίσω από τη κάμερα.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Αύγουστο στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου όμως δεν πήρε ιδιαίτερα καλές κριτικές, με το φιλμ να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά ρηχό, σπαταλώντας μία τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά και μια εξαιρετική ερμηνεία από την Stewart.

    Μετά από την ολοκλήρωση της φεστιβαλικής του πορείας, το Seberg βγαίνει από το Δεκέμβριο στις αίθουσες του κόσμου, χωρίς να υπάρχει ακόμα ενημέρωση για προβολή και στη χώρα μας.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Seberg trailer: Η Kristen Stewart καταδιώκεται από το FBI στη βιογραφική ταινία της ακτιβίστριας ηθοποιού Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top