F Star Wars: The Rise of Skywalker trailer: Επεισόδιο 9 και η εποποιία των Skywalker φτάνει στο τέλος της! - FilmBoy Star Wars: The Rise of Skywalker trailer: Επεισόδιο 9 και η εποποιία των Skywalker φτάνει στο τέλος της! - FilmBoy
  • Latest News

    Star Wars: The Rise of Skywalker trailer: Επεισόδιο 9 και η εποποιία των Skywalker φτάνει στο τέλος της!


    Το 1977 ο George Lucas μας παρουσίασε ένα από τα πιο πλούσια κινηματογραφικά σύμπαντα και παρά τους διάφορους χαρακτήρες, πλάσματα και πλανήτες, στο επίκεντρο όλων υπήρχε πάντα η οικογένεια Skywalker. 

    40 χρόνια αργότερα, η Disney ανακοινώνει πως ήρθε η ώρα ο Πόλεμος των Άστρων να πει οριστικό αντίο στον Luke και το σόι του και το Star Wars: The Rise of Skywalker υπόσχεται πως θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Προφανώς δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα περισσότερο για τη πλοκή της ταινίας, εκτός από το προφανές, πως δηλαδή η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί που τέλειωσε το The Last Jedi, με τα απομεινάρια της Αντίστασης να αντιμετωπίζουν ακόμα μία φορά την πανίσχυρη First Order, οδηγώντας τους Jedi και τους Sith στη τελική μάχη.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε έναν παλιό γνωστό, τον J.J. Abrams που αντικατέστησε τον Colin Trevorrow δείχνοντας πως μετά το... φιασκούλι του The Last Jedi, η σειρά δεν έχει περιθώρια άλλων πειραματισμών και πρέπει αυτή η εννιαλογία να ολοκληρωθεί με τον πιο ασφαλή τρόπο.

    Ολόκληρο το πρωταγωνιστικό cast φυσικά επιστρέφει, με μοναδικές προσθήκες εκείνες των Keri Russell (Dawn of the Planet of the Apes) και τον Dominic Monaghan (The Lord of the Rings). 

    Το ζουμί ωστόσο είναι στις επιστροφές, αφού στο The Rise of Skywalker θα ξαναδούμε τον Billy Dee Williams να επιστρέφει ως Lando Calrissian στη πρώτη του εμφάνιση μετά την original τριλογία αλλά και τον Ian McDiarmid ως Palpatine, η παρουσία του οποίου προφανώς αλλάζει τελείως το τοπίο.

    Το Star Wars: The Rise of Skywalker θα δούμε -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στις 18 Δεκεμβρίου. 

    Απολαύστε το ομολογουμένως εντυπωσιακό τελικό trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Star Wars: The Rise of Skywalker trailer: Επεισόδιο 9 και η εποποιία των Skywalker φτάνει στο τέλος της! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top