F Bloodshot trailer: Ο Vin Diesel είναι ένας Wolverine χωρίς τα νύχια στην νέα comcic-book movie της Sony - FilmBoy Bloodshot trailer: Ο Vin Diesel είναι ένας Wolverine χωρίς τα νύχια στην νέα comcic-book movie της Sony - FilmBoy
  • Latest News

    Bloodshot trailer: Ο Vin Diesel είναι ένας Wolverine χωρίς τα νύχια στην νέα comcic-book movie της Sony


    Fast & Furious, Riddick, xXx... παρότι θα πείτε πως για έναν ηθοποιό σαν τον Vin Diesel και πολλά τα του είναι τα τρία franchises των οποίων ηγείται, φαίνεται πως ο Καλιφορνέζος ηθοποιός θέλει μια ανανέωση και βρήκε την ευκαιρία να τρυπώσει και στο χώρο των comic-book movies (και να έχει λίγες περισσότερες ατάκες από 'I am Groot') με το Bloodshot.

    Ο ήρωας είναι μια δημιουργία των Kevin VanHook, Don Perlin και Bob Layton των Valiant Comics και είναι ένας υπερστρατιώτης, δημιουργημένος από μια ομάδα επιστημόνων που τον "μετάλλαξαν" με νανίτες με αποτέλεσμα να έχει την ικανότητα σχεδόν άμεσης ίασης αλλά και υπερφυσικές δυνάμεις. 

    Το πρόβλημα είναι πως δεν θυμάται τίποτα από τη προηγούμενή του ζωή και όταν αποδράσει από τη βάση για να βρει την αλήθεια θα ξεσκεπάσει μια μεγάλη συνωμοσία.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Jeff Wadlow (Truth or Dare) και Eric Heisserer (Bird Box), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον πρωτοεμφανιζόμενο Dave Wilson.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Sam Heughan (The Spy Who Dumped Me), Guy Pearce (Iron Man 3), Eiza González (Baby Driver), Talulah Riley (Submerged), Toby Kebbell (The Hurricane Heist), Lamorne Morris (Yesterday) και Jóhannes Haukur Jóhannesson (Where'd You Go, Bernadette).

    Το Bloodshot μοιάζει βγαλμένο από περασμένη δεκαετία, ενώ και ο ίδιος ο ήρωας μοιάζει περισσότερο με συρραφή ικανοτήτων πολύ γνωστότερων χαρακτήρων. 

    Παρότι δε θα μπορέσει σε καμιά περίπτωση να συγκριθεί με τα μεγαθήρια των Marvel και DC, ίσως αν είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό καταφέρει να βρει μια θέση στο ήδη παραφουσκωμένο ρόστερ των κινηματογραφικών υπερ-ηρώων.

    Δείτε τα trailers και τα λέμε το Φεβρουάριο στις αίθουσες... or not!

    Αλέξανδρος Κυριαζής




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bloodshot trailer: Ο Vin Diesel είναι ένας Wolverine χωρίς τα νύχια στην νέα comcic-book movie της Sony Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top