F The Irishman trailer: Scorsese, De Niro, Pacino, Pesci...χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; - FilmBoy The Irishman trailer: Scorsese, De Niro, Pacino, Pesci...χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; - FilmBoy
  • Latest News

    The Irishman trailer: Scorsese, De Niro, Pacino, Pesci...χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;


    Έχουν συνεργαστεί υπό τις οδηγίες του Francis Ford Coppola και του Michael Mann. (Και του Jon Avnet αλλά αυτό μάλλον θέλουμε όλοι να το ξεχάσουμε). 

    Στη δύση της καριέρας τους έφτασε η ώρα να τους απολαύσουμε και σε μια ταινία του Martin Scorsese
    Το The Irishman με τους Al Pacino και Robert De Niro μας αποκαλύπτεται...

    Η ταινία μας διηγείται μια ιστορία γύρω από το οργανωμένο έγκλημα στην μεταπολεμική Αμερική, ιδωμένη μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Frank Sheeran, πληροφοριοδότη και πληρωμένου δολοφόνου που συνεργάστηκε με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα. 

    Διατρέχοντας δεκαετίες, η ταινία καταγράφει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη εργατικού συνδικάτου Jimmy Hoffa, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στα έγκατα του οργανωμένου εγκλήματος αποκαλύπτοντας τις διαπλοκές, τις έχθρες και τις συνδέσεις του με την πολιτική σκηνή.

    Η ταινία βρίσκεται στα σκαριά από το 2007 με τον Steven Zaillian (Moneyball) να έχει γράψει το διασκευασμένο σενάριο και δίπλα στα προαναφερόμενα ιερά τέρατα βρίσκουμε τους (σχεδόν) εξίσου τεράστιους Joe Pesci και Harvey Keitel, ενώ το cast συμπληρώνεται από εξαιρετικούς νεαρότερους ηθοποιούς όπως η Anna Paquin (Margaret), ο Jesse Plemons (Vice), ο Bobby Cannavale (I, Tonya), o Stephen Graham (Rocketman) και ο Jack Huston (Ben-Hur).

    Όταν το κόστος παραγωγής άρχισε να εκτοξεύεται λόγω των ψηφιακών εφέ που χρησιμοποιήθηκαν εκτεταμένως, η Universal παρέδωσε τη διανομή, με το Netflix να σπεύδει και να αρπάζει τα δικαιώματα, όμως φυσικά μια τέτοια ταινία δε θα μπορούσε να προβληθεί μόνο στην γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα, με το The Irishman να βγαίνει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου και μία εβδομάδα αργότερα να ανεβαίνει στην υπηρεσία.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Irishman trailer: Scorsese, De Niro, Pacino, Pesci...χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top